Vind jouw wandelcoach…

Pim Ketelaars

Hello New Day | ‘s-Hertogenbosch

Ben jij als ondernemer of leider bezig met de toekomst of leef je van dag tot dag? Al wandelend help ik jou aan een onderscheidend plan wat richting, uitdaging en energie geeft. Een plan welke je niet alleen helpt richting te bepalen, maar deze ook vast te houden. Om blijvend succesvol te zijn.

Waarom doe je de dingen die je doet?

Kun jij de kern van je bedrijf of afdeling samenvatten in 1 zin? Waarom je de dingen doet die je doet? Als dit lukt, kun je het klanten en medewerkers ook vertellen. Maar bovenal zorgt het dat er logica zit in de ontwikkelingen van je bedrijf. Zo’n logica heb je niet in 1 gesprek gevonden, dat is zoeken, doorvragen,  toetsen en opnieuw beginnen. Maar als je hem hebt dan voelt dat als een eureka moment! Of zoals een deelnemer zei: “het verschil tussen tobben of succes”.

Enkele eigen voorbeelden waar ik aan mee heb geholpen; een groot verandertraject binnen Heijmans vanuit de kernvraag “waarom zijn we zo groot (kennis/macht)” of bij de Herenboeren; “samen duurzaam voedsel produceren”. Steeds een zin waarachter een uitlegbaar verhaal schuil gaat, wat jouw bedrijfsconcept uitlegt en wat een helder groeipotentieel biedt (jouw businessconcept).

Wandelen in de natuur?

Bijna al jouw gesprekken zul je zittend in een kantoor doen. Laat mij je meenemen naar buiten waar we gaan wandelen. Wandelend coachen is een beleving; het heeft positieve impact op je lichaam en geest en de natuur als decor draagt bij aan het gesprek. Het brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging! Je gaat beter voelen in plaats van denken en doordat we naast elkaar lopen ontstaan betere en diepere gesprekken. Je kunt letterlijk nieuwe wegen inslaan van jouw organisatie.

Met deze wandelingen kom je tot een helder en onderscheidend businessconcept, wat richting geeft voor jou en je bedrijf of afdeling!

Hoe ziet zo’n traject eruit?

Voordat we starten vind er een ontspannen kennismakingsgesprek plaats. Hiermee krijg ik een beeld van je persoonlijke en bedrijfskundige situatie. Samen nemen we ook je uitdagingen voor de komende tijd door. Op basis van dit gesprek maken we een plan met frequentie van de 4 + 1 wandelingen. De wandelingen duren ca. 1,5 uur en zijn altijd in de natuur; de locatie en het tijdstip bepalen we samen. Een gemiddeld ritme van 2 á 3 weken tussen de eerste 4 wandelingen zorgt voor veel energie en actiegerichtheid. Het creëert een mooie cadans om resultaten te boeken in vooruitgang. De laatste is een terugblik en opfrismoment.

Wat mag je van mij verwachten?

Een luisterend oor en vermogen om de goede vragen te stellen. Of zoals een deelnemer zei; “met goede vragen maakte Pim meer los dan ik bewust was”.

Ik noem mezelf ‘conceptofiel’ wat inhoudt dat ik altijd bezig ben met het vervolmaken van businessconcepten. Vooral zal ik jou spiegelen en helpen in de zoektocht tot ultieme richting. Tijdens mijn afgeronde Wandelcoachopleiding heb ik diverse werkvormen geleerd die ik zal inzetten.

Zelfs het scherpste mes kan zichzelf niet slijpen

Mocht je meer willen weten over waar ik deze aanpak succesvol heb ingezet bel me dan even. Vraag dan zeker even naar Heijmans, Herenboeren of De Kleine Aarde!

Kan ik jou helpen met richting in je bedrijf?

Als jij geholpen kan worden met een onderscheidend businessconcept en zin hebt in een aantal wandelingen met mij: bel of mail dan voor een afspraak!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Pim Ketelaars
Hello New Day

St. Janssingel 92
5211 DA ‘s-Hertogenbosch

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.