Vind jouw wandelcoach…

Petra van Ravenhorst

Balance & Care | Leusden

Balance & Care, dé coachpraktijk voor vrouwen

In mijn praktijk coach ik vrouwen die zichzelf zijn kwijtgeraakt in de hectiek van alle dag en op zoek zijn naar een betere balans tussen werk en privé.

Heb je naast vermoeidheid last van fysieke en mentale klachten, veranderingen in gedrag en emotie? Jouw lichaam geeft een signaal dat je te lang over jouw grenzen bent gegaan. Het is tijd om tot rust te komen en te stoppen met wat niet meer voor jou werkt en te gaan doen wat wel voor jou werkt.

Wacht niet langer en ga nu aan de slag!

Als wandelcoach begeleid ik je tijdens jouw proces zodat jij je accu weer op kunt laden en energie hebt om de dingen te kunnen doen die jij graag wilt doen. Door te wandelen in de natuur leer je weer te ontspannen, ervaar je wat je authentieke wensen zijn en ga je weer genieten van werk en leven.

Dit wandelcoachprogramma is specifiek voor vrouwen die structureel teveel van zichzelf hebben gevraagd. Het helpt je om meer energie te krijgen zodat je weer kunt doen wat je wilt doen. Om weer geïnspireerd aan de slag te gaan en meer ontspanning te kunnen integreren in je leven.

Kom wandelend op adem in de prachtige natuur van Landgoed Den Treek in Leusden.

“Je bent op je best als je bent wie je bent”

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Petra van Ravenhorst
Balance & Care

Leusden

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.