Vind jouw wandelcoach…

Petra Holla

Tryas | Almere

Wandelcoaching voor mensen die op een kruispunt in hun leven staan en met prikkelende vragen hierin de natuurlijke balans willen (her)vinden.

Het leven is net een kruispunt. Soms blijf je op hetzelfde pad lopen, maar vaak sla je af. Gewoon omdat je het idee hebt dat een bepaalde keuze je verder brengt. Maar wat als je te veel twijfelt of niet weet welke beslissing passend is voor jou?

Wacht niet langer met het uitstellen van beslissingen;

Als wandelcoach loop ik een stukje mee op jouw levenspad en begeleid ik je met prikkelende en inspirerende vragen om jouw natuurlijke balans te vinden in deze veeleisende en soms behoorlijk chaotische maatschappij.

Pak deze uitdaging aan door samen met mij aan de slag te gaan;

Door te wandelen zorg je ervoor dat je onbewuste gedachtes weer gaan leven. Die gedachtes en denkbeelden laten je inzien waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt of nog dient te maken. Daarbij ben jij zelf je eigen wegwijzer. Ik loop alleen met je mee en begeleid je bij het proces, zodat je uiteindelijk bewuste beslissingen neemt die jou gelukkiger maken. Het leven is een weg en jij maakt hem terwijl je loopt, zelfs al bewandel je steeds dezelfde paden. De weg is nooit hetzelfde: de weg is wijzer dan de wegwijzer.

Groepstrajecten;

Naast de individuele wandelcoachtrajecten bied ik ook groepstrajecten aan. Deze zijn in kleine groepen en met wisselende onderwerpen.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Petra Holla
Tryas

Almere

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.