Vind jouw wandelcoach…

Patricia van Doorn

BeYou Yoga en Coaching | Alkmaar

Ik laat je graag weer voelen waar JIJ wél behoefte aan hebt. Wat jij écht belangrijk vindt in je leven!

Wanneer ’s morgens de wekker gaat… Moet je jezelf dan echt ‘aan’ zetten? En voel je je ook gedurende de hele dag futloos?

Mis je het plezier waar je hart sneller van gaat kloppen? Ben je diep van binnen niet meer blij met het leven dat je leeft? Je piekert. Twijfelt. Je hebt stress. Je bent zo moe…

En misschien heb je dan wel eindelijk die gave baan, en die leuke carrière waar je altijd van droomde… Maar of je er nu nog steeds blij van wordt…?

Je vraagt je te vaak af ‘is dit het nou? Je mist zingeving. De twinkeling. De energie. De flow.

Wat wil jij wél?

Ik laat je graag weer voelen waar JIJ wél behoefte aan hebt. Wat jij écht belangrijk vindt in je leven!

We gaan aan de slag via concrete opdrachten. Dan komen vanzelf mooie inzichten: hoe je het wél wilt en wat je nodig hebt om daar te komen. Uiteraard met mijn begeleiding.

Zij aan zij

Wandelcoaching is een vorm van coachen in de natuur. We wandelen hierbij zij aan zij op een mooie plek: door de bossen of de duinen.
De natuur geeft rust, inspiratie en vrijheid. En de buitenlucht geeft letterlijk lucht.

Ik maak dan ook veel gebruik van de elementen van de natuur. Wat raakt jou? Wat zie je, hoor je, voel je als je buiten bent? Samen met mijn coaching is dit een hele krachtige combinatie.

Zo krijg je helderheid wat voor jou belangrijk is. Je gaat echt – samen met mij – op weg, en zet concrete, mooie nieuwe stappen.

Het resultaat?

Je gaat weer lekker in je vel zitten en krijgt meer energie. Je bent blij en enthousiast, en voelt een frisse wind door je hoofd. Als de wekker gaat, stap je uit bed en heb je weer zin in je dag! Want je leeft weer (of misschien wel eindelijk) jouw verlangen. Je volgt je hart. En dat voelt goed. Want dat klopt altijd.

Alvast even kennismaken?

Wil jij samen met mij nieuwe stappen zetten? Dan nodig ik je graag alvast uit voor een gratis kennismakingswandeling van een half uur in Alkmaar. Hierin kijken we naar jouw vraag, wat ik kan bieden en of we een klik hebben.

Doen? Bel of mail mij dan voor jouw gratis kennismakingswandeling. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. Tot binnenkort, leuk!

Gecertificeerd Wandelcoach
Gecertificeerd Categorie 1 Mindfulness trainer
Gecertificeerd Mediator

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Patricia van Doorn
BeYou Yoga en Coaching

Cabeljaustraat 10
1815 GD Alkmaar

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.