Vind jouw wandelcoach…

Patricia Passier

pPASSIEr coaching | Driebergen

Ik ben Patricia Passier en mijn passie is om met mijn positieve energie anderen te laten stralen. Gezien mijn eigen ervaring binnen de zorg, kan ik vooral van waarde zijn voor andere zorgprofessionals op zoek naar hun passie.

Werken in de zorg kan veel voldoening geven. Maar de werkdruk en het altijd klaar staan voor de ander kan er ook voor zorgen dat je jezelf en je passie langzaam kwijt raakt.

Dat kan verschillende vragen oproepen. Wat wil ik nu echt? Hoe kies ik voor de juiste opleiding? Hoe vind ik de juiste werk-privé balans? Wat is de volgende stap op mijn carrière pad? Wat is nu echt belangrijk? Wat wil ik bijdragen?

Tijdens de coaching gaan we hiermee aan de slag. Ik coach met Passie en Plezier vanuit Positieve Psychologie. Daarbij gaan we op zoek naar een nieuw Perspectief en jouw Persoonlijke Power. Coaching vindt in principe wandelend plaats op landgoed Amelisweerd (nabij Utrecht). Daarbij maak ik gebruik van de helende werking en wijsheid van de natuur door middel van verschillende natuur associaties en oefeningen. In de natuur kom je namelijk na 5 minuten al meer tot rust en na 20 minuten kun je je beter concentreren.

Naast Wandelcoach ben ik ook gecertificeerd Co-Active coach (CPCC) en ik combineer die verschillende manieren van coachen dan ook, afhankelijk van jouw coachvraag. Desgewenst kan coaching ook plaatsvinden op locatie in Driebergen.

Wil je meer weten, neem dan een kijkje op mijn website, of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.
Wandelcoach Patricia Passier Driebergen

Patricia Passier
pPASSIEr coaching

Driebergen

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.