Vind jouw wandelcoach…

Patricia Ebeli

Ebeli Wandelcoaching | Rotterdam

Gespecialiseerd in wandelcoaching voor herstel en stressreductie, op zoek naar drijfveren en kernwaarden en bewuste keuzes maken vanuit eigen kracht.

Houd je graag en veel rekening met een ander en cijfer je jezelf daarbij vaak weg? Voel je je soms té verantwoordelijk voor situaties of mensen? Heb je het gevoel dat je van alles moet en leg je daarbij ook nog de lat hoog?

Dan kan het zo maar eens zijn dat je geregeld over je grenzen gaat, moeilijk nee kan zeggen, te hard je best doet en weinig ontspanningsmogelijkheden inbouwt.

Dit kan zich uiten in slecht slapen, oververmoeidheid, prikkelbaarheid, angst en onzekerheid, frustratie of verdriet.

Voel je dat het tijd is om hier iets aan te doen en wil je meer tijd en ruimte voor jezelf?

Ga dan met mij op stap!

Als wandelcoach maak ik gebruik van de krachtige eigenschappen van de natuur. De natuur dient namelijk als spiegel én inspiratiebron. Wandelend in de natuur leer je weer te ontspannen en herstellen, ervaar je wat werkelijk belangrijk voor je is en waar je blij van wordt. Door beter voor jezelf te zorgen en milder naar jezelf te kijken kom je meer in je kracht te staan. Er komt ruimte in je hoofd en vanuit deze ontspannen en open houding kijk je met een brede blik naar situaties en kun je bewuste keuzes maken.

Natuurlijk pas ik mijn oefeningen en tempo aan jou aan. Daarbij kijk ik wat jij nodig hebt. Door de vragen die ik je stel en de oefeningen die we doen, kom je steeds dichter bij de kern van je vraag en zie je steeds beter wat je blij maakt en wat je nodigt hebt. Iedereen heeft een probleemoplossend vermogen in zich, je moet alleen het juiste pad weten te bewandelen. Want jijzelf bent de deskundige over je eigen leven! Als wandelcoach kan ik jou helpen om het juiste pad te vinden.

Ik bied verschillende wandelcoachtrajecten aan van drie tot vijf wandelingen en zelfs een losse wandeling. Vooraf aan de trajecten bied ik een gratis en vrijblijvende intakewandeling aan. Wandelen doe ik overwegend in het Kralingse bos in Rotterdam, maar in overleg kan dat ook in de nabijheid van Rotterdam.

Zin om met mij op weg te gaan? Bezoek dan via onderstaande knop mijn website!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Patricia Ebeli
Ebeli Wandelcoaching Rotterdam

Jan Beyerinckstraat 11
3065 JB Rotterdam

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.