Vind jouw wandelcoach…

Norbert Kwint

wandelennatuurcoach.nl | Uffelte

ZZP-ers die verder willen met hun bedrijf, kloppen vaak bij mij aan. Daarnaast leid ik coaches op om de natuur in te zetten bij het coachwerk.

Ontwikkeling in je eigen bedrijf of werk?

Na enkele jaren je eigen bedrijf te hebben gehad, begint het op gewoon werk te lijken, terwijl je toch vooral ook wilde gaan ondernemen. Je talenten ontwikkelen. Doen wat je leuk vindt en goed in bent. Is het tijd voor een doorstart? Jouw bedrijf 2.0?

Of ben je toe aan een (nieuwe) stap in je huidige werk? Kom je niet meer uit de verf? Of ben je op zoek naar je talenten? En welk werk past daar bij?

Voor deze vragen bied ik een wandelcoachtraject op maat aan. Bij jou in de buurt of in het mooie Drenthe waar de natuur, rust en ruimte je zullen inspireren tot nadenken over jouw werktoekomst.

Coachen met de natuur?

Je bent al coach en wilt meer weten van de natuur in jouw coachgebied. En vooral, hoe kan ik die mooie natuur inzetten bij het coachen? Welk verhaal vertelt die dikke boom in jouw coachgebied? Welke processen in de natuur zijn inspiratiebronnen voor de ontwikkelingsvragen van mensen?

Ik kom graag naar jouw coachgebied en dan leer ik je natuur kennen. In een of meer wandelingen laat ik je zien hoe bijzonder de natuur in jouw coachgebied is. Welke bomen, planten en dieren komen er voor en hoe kan je die natuur inzetten bij je coaching! Een praktische aanpak waarbij je veel leert en zelf ervaart.

Coachende boswachter

De natuur hoort bij mij zoals eten en drinken. Het is een basale voeding voor mijn leven. Ik heb dan van kinds af aan meegekregen. Ik herinner mij nog regelmatig de urenlange tochten die ik met mijn ouders maakte op de Veluwe en daar buiten. Het is nog een dagelijkse inspiratie voor mij. Dat ik in mijn werk boswachter werd, was dan ook geen verrassing. Een droom kwam daarmee uit. Dagelijks ervaar ik de natuur, waar ik ook ben. Ik voel de kracht ervan, de inspiratie en de energie. In het wandelcoachen komen natuur en mensen voor mij samen. Ik zie wat de natuur doet met mensen. Gelukkig krijgt de genezende kracht van natuur en groen steeds meer aandacht. Als docent ben ik daarnaast aan de Wandelcoach Opleiding van Het Coach Bureau verbonden. Ik geef de ‘bomenles’; een inspirerend dagdeel waarbij de natuurcoaching centraal staat.

De natuur in?

Kijk eens op mijn website voor meer informatie. Of mail of bel me. Dan gaan we binnenkort misschien meer van jouw natuur ontdekken.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Norbert Kwint
wandelennatuurcoach.nl

Lindenlaan 41
7975 AE Uffelte

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.