Vind jouw wandelcoach…

Nancy van Ooijen

Onderweg Ontmoeten | Uden

Gespecialiseerd in het wandelcoachen van mensen die zijn vastgelopen in hun werk- of persoonlijke leven. Mensen laten ervaren wat ‘ont-moeten’ met je doet.

Wie ben ik?

Ik ben Nancy van Ooijen, natuurliefhebber, wandelcoach en een ervaren GGZ professional. Naast mijn baan als POH-GGZ verzorg ik compassievolle en resultaat gerichte coaching voor jongeren en volwassen, die verlangen naar rust en balans. Ik wandel in het prachtige natuurgebied ‘De Maashorst’ in Uden.

Tijd voor jezelf

Met wandelcoaching van ‘Onderweg Ontmoeten’ maak je even tijd voor jezelf, even niets meer ‘moeten’. Vanuit positiviteit, rust en nieuwsgierigheid stimuleer ik je jezelf op een praktische en concrete manier te onderzoeken. Al wandelend ontdekken we je kwaliteiten, talenten én valkuilen. We gebruiken de natuur als spiegel. Stiltemomenten mogen er zijn. Dit kan tot verrassende persoonlijke en professionele inzichten leiden. Ik maak gebruik van cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, Mindfulness en ACT technieken.

Acceptatie en compassie

Ik luister naar je, probeer aan te sluiten en motiveer je om je doelen te bereiken én om een waardevol leven te leiden. Ik reik je oefeningen aan waardoor je beter met gedachten (perfectionisme), gevoel (stress), lichamelijke klachten (vermoeidheid, spanningen) en omstandigheden (deadlines) om kunt gaan. Een nieuwsgierige houding brengt je verder. Ik coach op een open, transparante manier; soms met vriendelijke directheid om je aan te zetten tot een kleine verandering. Als je écht iets wenst te veranderen aan je situatie mag je in beweging komen, letterlijk en figuurlijk. Uit je comfortzone stappen. Daar heb je motivatie en doorzettingsvermogen voor nodig. Verander wat je niet kunt accepteren en accepteer (met compassie) wat je niet kunt veranderen.

Met wandelcoaching van ‘Onderweg Ont-moeten’ kun je met een mildere blik naar jezelf en je omgeving kijken; voel je je meer ontspannen en groeit je zelfvertrouwen.

Enthousiast geworden?

Check mijn website voor meer details.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Nancy van Ooijen
Onderweg Ontmoeten

Biggenstraat 21
5401 HA Uden

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.