Vind jouw wandelcoach…

Nancy Breetveld

Nancy Breetveld Coaching.nl | Egmond aan den Hoef

Gespecialiseerd in: Wandelcoaching richting vertrouwen in jezelf, de verbinding met je lichaam herstellen waardoor je verlangen zichtbaar wordt en je van daaruit keuzes kunt maken. Met vertrouwen en duidelijkheid over jezelf kom je in beweging en wordt je leven meer betekenisvol.

Herken je bij jezelf dat je mogelijk niet de dingen doet die echt bij jou passen. Of sommige keuzes of stappen niet durft te nemen. Ben je veelal zoekende naar wat je nu eigenlijk echt zelf graag wilt, wat echt bij jou past. Voel je je wel eens somber en vermoeid en mis je de verbinding met jezelf en je verlangen. Ik kan jou dit inzicht bieden en je kernkwaliteiten onthullen zodat je hiermee makkelijker in beweging komt richting datgene wat belangrijk is voor jou.

Wandelcoaching richting Rust en Ontspanning in de Natuur

De eenvoud van de natuur en al haar eigenschappen zit verweven in mijn manier van coachen. Voornamelijk plaats ik de focus op de basisprioriteiten en van daaruit kun je verder ontwikkelen. De basis van rust en eenvoud is daarin erg belangrijk voor de verbinding met je lichaam.

In het Moment kunnen zijn met Vertrouwen in jezelf

Door stapsgewijs de benadering in te zetten volgens mijn coachmodel werken we duurzaam richting herstel. Duurzaam houdt hierbij in dat er een sterke basis gecreëerd wordt vanuit jezelf waardoor je met vertrouwen door het leven kunt gaan. Zodat je in staat bent om in het moment te kunnen zijn met helderheid over je gevoelens en emoties waardoor je keuzes kunt maken vanuit je hoogste waarden. De verbinding met jezelf en met anderen herstelt en ook je persoonlijke doelen worden helder. Je ontwikkelt een basis vertrouwen in jezelf en in het leven.

Gevoelens en Signalen vanuit je Lichaam herkennen

Wat ik je kan bieden is het opnieuw leren voelen en herkennen wat je lichaam je wilt vertellen. En er dus ruimte ontstaat om jezelf in balans te houden.

In Beweging richting het Verlangen vanuit je Hart

Er ontstaat inzicht en helderheid, je verlangen wordt zichtbaar. Met dit verlangen durf je je meer open en kwetsbaar op te stellen. Door meer zicht te hebben op je verlangen kun je met meer vertrouwen stappen zetten richting jouw waarden. Je komt in beweging! Je krijgt een meer open mindset waardoor nieuwsgierigheid ontstaat en je uitdagingen als kansen en ontwikkel mogelijkheden ziet. Je hart kan zich weer laten spreken, het warmt op en gaat stralen; vergelijk het met de zon. Je zult zien dat er mooie dingen op je pad komen, dat het soms lijkt alsof het universum ineens met je mee werkt en je kansen biedt. Dit noemen ze ook wel leven naar je hoogste waarden. Je leeft vanuit je verlangen, je interne vlam die weer vol gaat branden en je hart meer laat spreken. Je bent in verbinding met jezelf en daardoor ook meer met een ander.

Big Registratie 

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.
Wandelcoach Nancy Breetveld Egmond aan den Hoef

Nancy Breetveld
Nancy Breetveld Coaching

Maria van Arkellaan 12
1934 GX Egmond aan den Hoef

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.

EQA-Practitioner Coach
Deze wandelcoach rondde met succes de NOBCO/EQA-geaccrediteerde Wandelcoach Opleiding af.