Vind jouw wandelcoach…

Myra Hijzen

Buitenste Binnen | Oud-Beijerland

Coaching voor iedereen die vast zit in een patroon en dat wil doorbreken. Alles wat je nodig hebt, zit al in je, je moet het alleen nog zien te vinden.

Vastlopen in patronen

Of je nu de lat voor jezelf te hoog legt, geen nee kunt zeggen waardoor je het gevoel het over te lopen, of maar niet loskomt van je piekergedrag, het zijn patronen die je behoorlijk in de weg kunnen zitten en die voor te veel stress kunnen zorgen. Al wandelend kan ik je laten zien wat je in je hebt om deze patronen te doorbreken en daardoor meer ontspanning te vinden.

Vaak heb je zelf al een idee waar de schoen wringt, maar weet je niet goed waar te beginnen.

Wandelcoachtrajecten voor iedereen die in beweging wil komen

Mijn wandelcoachtrajecten bieden je inzicht in het gedrags-/denkpatroon waar je vanaf wil. In zo’n traject bied ik je oefeningen aan die je kunnen helpen die patronen te doorbreken. Na afloop zul je merken dat er iets in beweging is gezet.

Over mij

Na mijn studie rechten heb ik verschillende soorten functies vervuld, de laatste 10 jaar als juridisch medewerker bij Slachtofferhulp Nederland. De rode draad in mijn loopbaan was echter steeds dezelfde: hoe draag ik er aan bij om mensen hun eigen kracht te laten ontdekken?

Vanuit mijn liefde voor het wandelen in de natuur, gecombineerd met mijn eigen ervaring met een burn-out ben ik uiteindelijk wandelcoach geworden.
Degenen die bij mij een wandelcoachtraject hebben afgerond, omschrijven mij als rustig, open en eerlijk, en als iemand die goed kan luisteren, creatief is én analytisch.

Ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen op mijn site om nog meer te weten te komen en wie weet zien we elkaar binnenkort voor een kennismakingswandeling.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Myra Hijzen
Buitenste Binnen

Oud-Beijerland

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.