Vind jouw wandelcoach…

Moniek Rouweler

Wandelcoach-Moniek | Eindhoven

Wandelcoach voor vrouwen met een onvervulde kinderwens

Ik coach vrouwen die graag moeder willen worden, maar het nog niet zijn. En vrouwen die leven in de wetenschap dat er waarschijnlijk nooit een kindje zal komen.

Je diepste wens

Wil je dolgraag moeder worden, maar lukt het nog niet om zwanger te worden? De onzekerheid, het verdriet en de stress kunnen hun tol gaan eisen.

Wat doe jij om staande te blijven in deze onzeker fase van je leven?

Mij hielp het erg om meer naar buiten te gaan. Door te wandelen gaat je stressniveau omlaag en word je rustiger. Tijdens een wandeling in de natuur kom je op adem en bekijk je je situatie vanuit een nieuw perspectief. Wandelcoaching is goed voor je lichaam én geest.

Je kunt kiezen uit een individueel wandelcoachtraject of deelnemen aan een van mijn wandelgroepen. Daarin ontmoet je vrouwen, die in dezelfde situatie zitten als jij. Op mijn website vind je het actuele aanbod.

De hoop voorbij

Jarenlang heb je geleefd tussen hoop en vrees. Nu begin je steeds meer onder ogen te zien, dat de kans om zelf kinderen te krijgen heel klein is geworden. Of misschien weet je inmiddels dat het niet meer kan.

Het is een groot gemis als je diepste wens niet wordt vervuld. Misschien wel de grootste beproeving waar je voor komt te staan in je leven. Iedereen gaat hier anders mee om.

Tijdens een wandelcoachtraject kun je je verhaal kwijt en bekijken we samen wat je nodig hebt om door deze moeilijke periode heen te komen. Ook doen we gerichte oefeningen die je helpen bij het maken van keuzes of het omgaan met voor jou lastige situaties.

Wil je kennis maken met mensen die in dezelfde situatie zitten als jij? Dan kun je ook meedoen aan de groepswandelingen. Ik begin regelmatig met een nieuwe groep (maximaal vijf deelnemers).

Je hoeft dit niet alleen te doen

Ga lekker mee naar buiten! Vraag een gratis intake aan via mijn site, of stuur me een bericht. Ik hoop dat ik je snel een keer ontmoet.

Groet, Moniek

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.
Wandelcoach Moniek Rouweler Eindhoven

Moniek Rouweler
Wandelcoach-Moniek

Eindhoven

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.