Vind jouw wandelcoach…

Mirjam Hoefman

The Hero’s Path, Inner Journey, Outdoor Travel | Amsterdam | Spanje

The Hero’s Path neemt je mee op avontuur. Een speelse beloftevolle reis naar je natuurlijke zelf.

Als jouw wandelcoach bied ik individuele coachingstrajecten op diverse Camino’s in Spanje, avontuurlijke (dag)tochten en speelse actieve workshops aan de woeste noordkust van Galicië.

Wie ben jij van nature?

Door inzet van natuur en spel verbindt The Hero’s Path je met wie je bent en wat je kunt en stelt het je in staat om je eigen heldenpad te bewandelen, met plezier, positiviteit en een diep vertrouwen in jezelf en het proces van het leven.

De roep van de Camino: heb je ‘m al gehoord? Kriebelt het al?

De eerste vraag die alle pelgrims aan elkaar stellen is: “Waarom loop jij de Camino?”
Dit typeert het onderlinge contact, interesse en saamhorigheid. We zijn alleen op pad en toch samen. De antwoorden variëren: we lopen om te rouwen, op zoek naar onszelf of staan op een belangrijk kruispunt in ons leven. We hopen allemaal op nieuwe inzichten.

De Camino als metafoor van je levenspad. Wat gebeurt er als ik uit mijn comfort zone stap? De dagelijkse zekerheden, zoals waar slaap ik/eet ik, vallen weg. Je gaat op avontuur met alles wat je nodig denkt te hebben in je rugzak. Wat kom ik bij mezelf tegen? Hoe ga ik om met ongemakken? Wat leer ik over mezelf?

En..
Ben ik nog wel diegene die ik wil zijn?
Er is moed voor nodig om de Camino te gaan lopen en die innerlijke reis aan te gaan, de weg naar je natuurlijke zelf.

Meerwaarde van coachen op de Camino

Uit eigen ervaring en die van medepelgrims blijkt dat het soms ingewikkeld is om tot inzichten te komen. We zien ze niet of we staan er niet voor open. Immers, een inzicht betekent meestal ook dat er iets moet veranderen, en dat is spannend. Dat betekent vaak ook iets voor onze omgeving. Ook gebeurt het dat we thuis deze inzichten weer parkeren en ons dagelijks leven weer oppakken.

Het individuele coachingstraject op de Camino, Walk the Camino, biedt het onderstaande pakket:

 • First steps:
  Thuis: telefonische/Zoom intake. Verkenning van het thema waarmee je op reis wilt.
  De natuur: 2 wandelopdrachten ter voorbereiding; wat reist er mee in je rugzak.
  Op de Camino: persoonlijke kennismaking en het plaatsen van je intentie.
 • Start walking:
  Op de Camino: een aantal dagdelen op pad met je coach, individuele coaching. Op de laatste coachingsessie verankeren we je inzichten en plan om verdere stappen te zetten.
 • Keep on walking:
  Thuis: follow up coaching gesprek binnen 2 maanden na thuiskomst.

Ben je klaar voor een positieve ervaring en voel je dat de Camino DE plek is voor bezinning en antwoorden?
Trek dan je stoute schoenen aan en wandel mee!
Er staan diverse pelgrimstochten gepland in 2022.

Mirjam: een bevlogen ervaren coach

Mirjam: Ik ben een bevlogen ervaren coach, van nature speels en avontuurlijk en graag in de natuur.
Wandelcoaching is daarom voor mij een “natuurlijk” gevolg. Wandelcoachen met inzet van de natuur en spel verbetert je stemming, stimuleert je brein om tot creatieve oplossingen te komen en geeft energie. Focus op de toekomst en positieve verandering. In kleine haalbare stappen naar inzichten en je doel. Ik coach op oplossing en mogelijkheden, met humor en sensitiviteit. Door prikkelende, waarderende vragen te stellen en door te vragen, doorbreken we weerstand en angst en durf je anders naar jezelf en je situatie te kijken. Dit inzicht en het besef dat je zelf de regie kunt nemen, geven lucht en een gevoel van vrijheid.

RUMI: ”it’s your journey and yours alone. Others may walk it with you, but no one can walk it for you”

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Mirjam Hoefman
The Hero’s Path, Inner Journey, Outdoor Travel

Amsterdam | Ortigueira, Galicië, Spanje (werkgebied)

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.