Vind jouw wandelcoach…

Miriam Huijts

Buitenhuijts | Den Bosch

Miriam neemt zorgprofessionals met stressklachten mee naar buiten om al wandelend te coachen om zo (langdurig) verzuim te voorkomen.

Ervaar je teveel stress? Is je To-Do lijst eindeloos? Heb je het te druk om te ontspannen? Sta je altijd “aan”?

Verlang je naar grip op je tijd? Wil je weer oprechte aandacht voor je gezin hebben? En klinkt een nacht slapen zonder gepieker je als muziek in de oren….?

Laten we dan samen op pad gaan. Naar buiten voor een frisse wind door je hoofd. Ik coach zorgprofessionals om veerkrachtig om te gaan met (werk)stress.

Over mij

Met mijn grote glimlach en positieve instelling ben ik in staat op mensen snel op hun gemak te laten voelen. Ik houd graag de vaart erin. Ik denk en schakel snel. Door mijn enthousiasme en humor, gecombineerd met mijn analytische blik kom ik snel tot de kern. Mijn rugzak is gevuld met diverse coachopleidingen, mijn jarenlange ervaring als leidinggevende in de langdurige zorg en met mijn gedragswetenschappelijke achtergrond.

Nieuwsgierig?

Neem een kijkje op mijn website. Je vindt daar meer informatie over het traject, en ook gratis oefeningen om nu eindelijk veerkrachtig met stress om te gaan.

Blijf je aanmodderen of kom je in beweging? Het is aan jou.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Miriam Huijts
Buitenhuijts

Fuutlaan 15
5221 GP Den Bosch

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.