Vind jouw wandelcoach…

Merlijn Storms

De Wandelfactor | Vught

De Wandelfactor coacht vrouwen met gezondheid- en gevoeligheidsklachten en vrouwen met veranderende gezinssituaties. Zakelijk richt De Wandelfactor zich op werknemers die last hebben van stress en/of burn-outklachten.

Om diverse redenen kun je ondersteuning nodig hebben. Je ervaart een enorme werkdruk en daardoor ben je oververmoeid. Of je weet niet meer zeker of het werk dat je doet nog wel bij je past. Loopt het thuis niet lekker in de relatie met je partner of kinderen waardoor je je verdrietig voelt en je niet weet hoe het verder moet. Misschien valt het runnen van een samengesteld gezin je zwaarder dan gedacht. Of je hebt een ziekteproces doorlopen en je zelfvertrouwen heeft hierdoor een deuk opgelopen. Zo kunnen er allerlei thema’s spelen waarbij het fijn is om ondersteuning te krijgen in je proces. De Wandelfactor coacht en begeleidt je op jouw pad naar meer rust en bewustwording.

Gezondheid en Gevoeligheid

| Stress | Onzekerheid | Burn-out | Hooggevoeligheid |
Heb je het gevoel dat je alle ballen hoog moet houden en dat je maar door gaat? En dat je maar niet kunt ontspannen, ook niet op de momenten dat je eigenlijk rust zou mogen ervaren? Of breekt je onzekerheid je op en heb je het gevoel dat je niet jezelf kunt zijn? Wellicht heb je het gevoel dat wat je doet nooit goed genoeg is. Het kan zijn dat je hooggevoeligheid nog te veel als een last ziet in plaats van een mooie, krachtige eigenschap. Je bent snel overweldigd en je vindt het lastig om je eigen grenzen te bewaken.

Gezin

| Scheiding | Stiefmoeder | Samengesteld gezin | Verlies (ex)partner |
Heb je een (v)echtscheiding doorgemaakt of zit je hier nog midden in? Hierdoor ben je alleenstaande moeder. Of ben je stiefmoeder, met of zonder eigen kinderen? Dit zijn hele grote veranderingen die invloed hebben op je gezin (samenstelling). Wellicht maak je onderdeel uit van een samengesteld gezin en verloopt het niet zo soepel als je voor ogen hebt. Het kan ook zijn dat je (ex) partner is overleden en je op die manier er alleen voor bent komen te staan. Dit alles heeft enorme impact op jezelf, je eventuele partner en je (stief)kinderen.

Merlijns factor

De behoefte om andere mensen te coachen en te begeleiden is geboren vanuit een natuurlijke gevoeligheid en alertheid die altijd al in me zat.
Na meerdere levens-veranderende situaties, waarbij mijn kracht keer op keer oersterk bleek te zijn, besloot ik eindelijk mijn pad naar meer diepgang te gaan bewandelen. Aan mij als coach heb je een open, rustige en doortastende ervaringsdeskundige, die oprecht geïnteresseerd is in de ander. Door middel van wandelcoaching begeleid ik anderen op hun pad, zodat ook zij dichter bij zichzelf komen te staan. Stap voor stap…

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Merlijn Storms
De Wandelfactor

Vught

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.