Vind jouw wandelcoach…

Marloes de Goede

DeGoedeWandelcoach | Baarn

Voor een luchtiger en meer ontspannen leven, waarin je je vrij voelt om jezelf te zijn met het vertrouwen dat je aan kunt wat er op je pad komt.

Het verlangen naar rust en een lichter leven

Misschien maak je een periode in je leven door waarin je het gevoel hebt vast te zitten, te weinig plezier te ervaren en vooral veel te moeten. Je leven voelt zwaar en je bent moe van het ‘vechten’ tegen al je negatieve gedachten en emoties. Soms zijn er aanwijsbare gebeurtenissen aan vooraf gegaan en soms ook lijkt het nooit anders geweest. Alsof het bij je hoort, dat vechten.

Stel je eens voor dat je vanuit rust, acceptatie en vertrouwen jezelf en je omgeving zou kunnen ervaren. Met ruimte voor jou. Dat is mogelijk.

Ontwikkel een nieuwe, zachtaardige relatie met jezelf, waarbij je jezelf de ruimte geeft om te zijn wie je bent. Leer anders omgaan met je (pieker)gedachten, met je lastige gevoelens (het leven is niet altijd een feest) en de negatieve dingen die je soms ook doet en denkt. Ontdek hoe je van pijn geen lijden maakt. ( Her)ontdek waar jouw werkelijke wensen en talenten liggen.

Jij bent degene die het kunt gaan doen!

Kies voor wandelcoaching; de natuur wijst je de weg.

Ik loop graag een aantal wandelingen met je mee. Ik ben er voor jou, met een open en vriendelijke houding, zonder oordeel. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt en wat jouw wensen zijn. Voor je het weet zie je mogelijkheden voor jezelf, om die verlangde rust meer op te zoeken, om stapjes te zetten naar meer lucht, ruimte en plezier in je leven en hervind je het vertrouwen in jezelf en je omgeving.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.
Wandelcoach Marloes de Goede Baarn

Marloes de Goede
DeGoedeWandelcoach

3743 CB Baarn

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.