Vind jouw wandelcoach…

Marlies Kamperman

Samen stappen zetten | Utrecht

Gespecialiseerd in: wandelcoaching voor mantelzorgers, die op zoek zijn naar een betere balans

Heb je ook moeite om alle ballen in de lucht te houden? Loopt je hoofd over en weet je niet meer hoe je kunt ontspannen? Zorg je al een tijd voor een ander en vergeet je daardoor jezelf? Dan ben je zeker niet de enige!

1 op de 3 Nederlanders (zo’n 5 miljoen mensen) zorgt voor een ziek familielid of naaste. Dit doen zij vaak naast hun eigen werk en/of gezin. Deze combinatie kan erg zwaar zijn. Wanneer de balans zoek is, kan je overbelast raken en allerlei lichamelijke en of psychische klachten ontwikkelen.

Rust en ontspanning

Ik weet wat het is om mantelzorger te zijn en veel voor een ander te doen. Ik voelde me lang tijd onrustig en gestrest. Gelukkig heb ik inmiddels mijn eigen manier gevonden om meer rust en ontspanning in het dagelijks leven te ervaren. Ik ondersteun je graag in jouw zoektocht. Natuurlijk met het doel om uiteindelijk de zorg weer beter aan te kunnen. Dit doen we door samen te wandelen in de omgeving van Utrecht.

Werkwijze

Mijn coachtraject bestaat uit vijf wandelingen van ongeveer 90 minuten. Elke wandeling begint met een aantal mindfulnessoefeningen om even tot jezelf te komen. Daarna kijken we wat jij op dit moment nodig hebt. Ik stem mijn werkwijze altijd af op jouw wensen en behoeften. Vaak staat bewustwording, acceptatie en zelfcompassie tijdens de wandelingen centraal.

Wanneer je interesse hebt in de wandelcoaching, dan plannen we een gratis kennismakingswandeling van 45 minuten. We spreken af op een mooie plek in de buurt van Utrecht bijvoorbeeld Rhijnauwen, het Noorderpark of Groenekan. Tijdens de eerste wandelcoaching vertel ik je meer over mijn werkwijze en kijken we of er een klik is. Wanneer je enthousiast bent over de wandelcoaching dan gaan we daarna nog vier keer wandelen.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Marlies Kamperman
Samen stappen zetten

Utrecht

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.