Vind jouw wandelcoach…

Marleen Van Puyvelde

Natuurgewijs | Duffel, België

Resultaatgerichte natuurcoaching en loopbaanbegeleiding om terug je krachtige zelf te vinden, welke belemmeringen je ook ondervindt. Obstakels als stress, verlies, angst, oververmoeidheid,… dwarsbomen je levensgeluk en je werkplezier.  Ik begeleid je op het natuurpad naar herstel en welbevinden.

Jouw geluk is mijn voldoening

De gewenste transformatie teweeg brengen bij mijn coachees is datgene wat mij drijft en waar ik gelukkig van word. Als ik zie hoe coachees opknappen, nieuwe keuzes maken in hun leven of loopbaan en hun eigen pad vinden naar een gelukkig en zinvol leven, dan voel ik voldoening.

De kracht van de natuur

Een kort maar krachtig coachtraject in de natuur kan wonderen doen. De natuur zorgt immers opzienbarend snel voor rust. Natuurcoaching brengt je lichaam maar ook je geest in beweging; je praat makkelijker over je emoties als je naast elkaar loopt en bij de juiste coachvragen helpt de natuur je met verhelderende antwoorden. Je ontdekt gaandeweg terug je eigen natuur, wat voor jou de essentie is en waar jouw grenzen liggen. Het gaat kortom veel sneller en makkelijker in de natuur.

Afstemmen op je eigen natuur

Met zelf een rijk gevuld familieleven, ruim dertig jaar ervaring als HR-verantwoordelijke in een internationaal technologisch bedrijf en een stevig sociaal engagement, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om dicht bij jezelf te blijven. Het is me ook duidelijk geworden dat diepe ontspanning van lichaam en geest cruciaal zijn om afgestemd te blijven op je eigen natuur, te weten waar je voor staat en de energie ongehinderd te voelen stromen.

Een stevige wandelcoach vorming

Door mijn opleiding tot Bachelor in de Psychologie en bijkomende professionele opleidingen heb ik een sterke basis gelegd om mensen te coachen. In 2015 volgde ik de Wandelcoach Opleiding® en rondde later succesvol de Opleiding tot Register Wandelcoach® af om de hoogste coachkwaliteit te kunnen garanderen. Om nog beter tegemoet te komen aan vragen rond stress en burn-out vulde ik mijn vorming aan met een tweedaagse training Wandelcoaching bij stress en burn-out.

Jouw levensgeluk verdient alle aandacht!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Marleen Van Puyvelde
Natuurgewijs

Regio Duffel – Lier – Mechelen
België

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.

Deze Wandelcoach heeft de Register Wandelcoach Opleiding van Het Coach Bureau gevolgd

Gediplomeerd Register Wandelcoach®
Deze wandelcoach is opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.