Vind jouw wandelcoach…

Marjon Oudheusden

Move2b-coaching | Mijdrecht

Gespecialiseerd in: Het buiten in de natuur coachen van mensen met burn-out, angst-, (keuze) stress- of spanningsklachten (werk of relatie/gezin/familie gerelateerd).

Stap 1: RUST in je hoofd:

Wat gebeurt er wanneer je langere tijd onder spanning leeft en onrust ervaart? Je wordt prikkelbaar, slaapt mogelijk slechter en hebt vervolgens weer meer moeite met alles wat er op een dag van je gevraagd wordt. Daar waar er juist focus nodig is om al die dingen, die nog moeten, voor elkaar te krijgen is het juist dát wat er ontbreekt. Het voelt alsof je de controle dreigt te verliezen. Dan merk je dat een vakantie of rustdag niet meer de ontspanning kan brengen, maar je gaat door. ‘Kom op; jij kunt dit’ lijk je tegen jezelf te zeggen. En toch……… ergens weet je dat er iets mag veranderen maar wat? En vooral …..hoe? Helder hierover nadenken lukt al helemaal niet meer. Het is zo hard werken, je verlangt zo naar rust………

Stap 2: RUIMTE voor inzichten:

En dat is waar ik graag een stukje met je meeloop. Ik ben er namelijk van overtuigd dat jij dit zeker zelf kunt en met een beetje hulp gaat dit ook lukken. Wandelend kom je tot rust en zul je stap voor stap inzichten krijgen. Je gaat weer zien wat jouw behoeftes zijn en waar je kracht ligt. Vanuit dit vertrouwen komt langzaam de heldere blik terug en lijkt het ineens veel simpeler. Er ontstaat ruimte voor licht en luchtigheid; de magie is terug! Het wordt helder welke keuzes jij mag maken voor je eigen geluk en de energie is er weer om hier moedig mee om te gaan.

Stap 3: RESULTAAT in korte trajecten:

Klinkt misschien gek, maar de kracht van de natuur zorgt ervoor dat een kort traject voldoende is. Het helpt je om met een liefdevolle, natuurlijke blik naar jezelf te kijken. En daarnaast heeft de natuurlijke aanpak een duurzaam resultaat. Het helpt je namelijk niet alleen om je pad weer terug te vinden, je weet ook dat je mee kunt bewegen met alle dingen die je nog op je pad gaat tegenkomen. Vol vertrouwen vervolg jij je pad!

Vandaag nog neem jij de eerste stap: ‘Turn your magic on”

Nieuwsgierig naar jouw magie? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik vertel je er graag meer over.

Ik ben coach, verbinder en bovenal een buitenmens. Ik help mensen met een liefdevolle, natuurlijke blik naar zichzelf te kijken en daarin de magie te hervinden.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Marjon Oudheusden
Move2b-coaching

Uitspanning 4
3641 GC Mijdrecht

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.