Vind jouw wandelcoach…

Marjon Kranenbarg

Marjon Kranenbarg | Utrecht

Ik help je weer ruimte in je hoofd te krijgen. Samen ontrafelen we jouw uitdaging. We maken je prioriteiten kraakhelder, zodat je het inzicht krijgt dat je nodig hebt.

Soms loopt je hoofd over en kan je niet meer zien wat nou goed is. Voor jou als persoon, of voor je project. Het lukt je maar niet om keuzes te maken en ondertussen stapelen gedachten, to do’s en werk op. Je hoofd is simpelweg vol.

Ik ben een nuchtere, eerlijke en actiegerichte coach. Ik stel scherpe vragen, reflecteer en denk mee. Samen vinden we de juiste richting. Veel van mijn klanten werken binnen de communicatie.

Ruimte in je hoofd

Ik help je weer ruimte in je hoofd te krijgen. Samen ontrafelen we jouw uitdaging. We maken je prioriteiten kraakhelder, zodat je het inzicht krijgt dat je nodig hebt: dan weet je weer welke kant je op moet, wat er écht belangrijk is. En dan? Dan gaan we ook concreet aan de slag. Op jouw pad.

Waarom wandelcoaching?

Ik maak een hele bewuste keuze om mijn coachgesprekken wandelend in de natuur te voeren. Het wandelen helpt je gedachten te structureren en creatiever en probleemoplossender te denken. Daarnaast heeft de natuur positieve effecten op je gedachten en sentiment. En het leent zich ook nog eens als dankbare bron van associaties. Meer dan genoeg reden dus om samen op pad te gaan!

Sta eens stil

In je werk (bijvoorbeeld in communicatie of marketing) weet je precies wat goed is voor je klanten, je projecten of je afdeling. Maar voor jezelf? Je wilt wat anders, of op een andere manier, maar je weet niet wat, of hoe. Je gaat maar gewoon door, tijd om stil te staan heb je niet. In vijf wandelingen, verspreid over ongeveer drie maanden, brengen we jou weer op het juiste pad, zodat wie je bent, weer klopt met wat je doet. We ontrafelen, spiegelen, maken bewuste keuzes en gaan aan de slag.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Marjon Kranenbarg
Marjon Kranenbarg

Gansstraat 113
3582 EE Utrecht

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.

Deze Wandelcoach heeft de Register Wandelcoach Opleiding van Het Coach Bureau gevolgd

Gediplomeerd Register Wandelcoach®
Deze wandelcoach is opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.