Vind jouw wandelcoach…

Marjolein de Meijer

WandelcoachMarjolein| Amsterdam

Raak je het spoor kwijt in alle keuzemogelijkheden? Leg jij de lat vaak hoog? Dit heeft soms meer impact dan je zou willen. Samen gaan we: uitvinden wat je echt belangrijk vindt, zodat je goede keuzes voor jezelf kan maken.

Raak je het spoor kwijt in alle keuzemogelijkheden?
Leg jij de lat vaak hoog?

  • Je leert in dit traject wat je echt belangrijk vindt, zodat je goede keuzes voor jezelf kan maken
  • Je krijgt inzichten in wat bij je past en waar je plezier in hebt waardoor je weet wat je nodig hebt
  • Je leert jezelf meer ruimte gunnen en milder naar jezelf te kijken

Oplossingsgericht werken

Ik kan je daarbij helpen omdat ik oplossingsgericht werk. Ik houd van structuur in de gesprekken en zorg dat we focus houden op je gewenste resultaat. Ik help je verbanden te leggen tussen verschillende ervaringen. Verder ben ik rustig van aard, laat ik ieder in zijn waarde en ga graag pragmatisch te werk.

Vertragen in de natuur

Ik wil mensen helpen door met hen in een groene omgeving stil te staan bij vraagstukken en nieuwe inzichten te krijgen door even uit de eigen omgeving te stappen en er op een andere manier naar te kijken. Even vertragen en op een milde manier naar jezelf kijken. Het buiten zijn helpt daarbij.

Positieve Gezondheid

Naast mijn werk als coach ben ik ook trainer Positieve Gezondheid. Dit is een bredere kijk op gezondheid waarin een betekenisvol leven centraal staat en wat dat voor jou betekent. Dit sluit aan bij mijn werk als wandelcoach waarin we aandacht hebben voor de dingen die jij belangrijk vindt, waar je motivatie en je energie ligt. Maar ook hoe jij in verbinding bent met de mensen om je heen en op welke manier je met stress omgaat.

Wat kenmerkt mij?

Nieuwsgierig – Nuchter – Rustig – Humor
Met een flinke dosis nieuwsgierigheid en humor werk ik samen met jou pragmatisch naar een oplossing toe. Mensen zelf hun talenten laten inzien en die verder ontplooien vind ik belangrijk.

Contact

Heb je een vraag of wil je even overleggen?
Neem gerust contact met me op.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Marjolein de Meijer
WandelcoachMarjolein

Amsterdam

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.

Deze Wandelcoach heeft de Register Wandelcoach Opleiding van Het Coach Bureau gevolgd

Gediplomeerd Register Wandelcoach®
Deze wandelcoach is opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.