Vind jouw wandelcoach…

Marjan ter Laan

Zo of Zo | Malden

Ik coach mensen die willen werken aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling

Misschien werk je al een paar jaar voor dezelfde organisatie in dezelfde functie. En zou je dit nog jaren kunnen doen. Maar ergens knaagt het. Omdat je meer voldoening uit je werk wilt halen of omdat je werk je geen energie meer geeft. Misschien heb je ondanks al je ervaring nog steeds het gevoel dat je het niet kan, of is de balans tussen werk en privé volledig zoek.

Zo kan het ook

Werken met plezier en met het gevoel dat je in een flow zit. Omdat je doet waar je goed in bent en waar je hart ligt. En omdat je jezelf serieus neemt en op tijd je grenzen aangeeft.

Werkwijze

Als coach help ik je zicht te krijgen op wat er voor jou werkelijk toe doet. Door vragen te stellen geef ik je inzicht in hoe je denkt en handelt. Zo word je je bewust van je kwaliteiten en waarden, maar ook van belemmerende gedachten. Vaak komen er denkpatronen op tafel, die je in het verleden goed geholpen hebben maar je nu in de weg staan. Met deze inzichten kun je aan de slag met waar je naar verlangt in je werk en in je leven.

De kracht van wandelcoaching

In de natuur ervaar je rust en leer je (weer) voelen wat voor jou belangrijk is. Je leert je eigen behoeften kennen en vooral erkennen. En je leert beter voor jezelf te zorgen en vaker ‘nee’ te zeggen. Coachen doe ik daarom bij voorkeur buiten, tijdens wandelsessies. Wandelen in de natuur geeft ook nieuwe energie en meer focus. Een ideale omgeving om in beweging te komen!

Ik maak graag kennis met je tijdens een gratis kennismakingswandeling. Tijdens deze wandeling vertel ik je meer over mijn werkwijze en kijken we of er een klik is. Op mijn website vind je meer informatie over de verschillende coachtrajecten.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Marjan ter Laan
Zo of Zo

Rijksweg 36
6581 EN Malden

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.