Vind jouw wandelcoach…

Marjan de Muynck-Walhout

Buiten Bewegen Brengt Balans | Ridderkerk

Als wandelcoach met Zeeuwse wortels en een christelijke achtergrond, ben ik gespecialiseerd in coaching met perspectief voor artsen en andere collega’s in de zorg en het onderwijs die overbelast zijn of waarvan de zelfzorg hapert.

Je bent een professional in de zorg of het onderwijs. Je doet je werk vol overtuiging en met passie. Toch ben je op een punt gekomen dat jij je afvraagt of je het vol gaat houden. Je merkt dat je het moeilijk vindt om voldoende tijd, aandacht en zorg aan jezelf te besteden. Daardoor lukt het je niet goed meer om werk en privé in balans te houden. Je bent lichamelijk en psychisch minder energiek en veerkrachtig. Misschien ben je overbelast geraakt.

Uit mijn persoonlijke ervaring en uit mijn werk als psychiater weet ik dat goede zelfzorg heel belangrijk is. Het helpt burn-out te voorkomen. Jij wil je leefstijl veranderen en stappen ondernemen. Houd je net als ik van de natuur en van bewegen? Ik wil je als wandelcoach graag helpen je balans te hervinden. Coaching gesprekken buiten samen oplopend zijn erg effectief. Ik werk oplossingsgericht vanuit mijn ervaring in de gezondheidszorg. En ik maak gebruik van resultaten uit onderzoek naar wandelcoaching.

Ik coach jou om goede keuzes te maken zodat jij je weer fysiek fit en mentaal veerkrachtig voelt. Je put weer uit je persoonlijke bronnen die je de vitaliteit geven om met vreugde in het te leven te staan. Het werk dat je hart heeft, kan je weer met passie doen.

Kijk voor een traject op mijn website of meld je aan via het contactformulier.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Marjan de Muynck-Walhout
Buiten Bewegen Brengt Balans

Ridderkerk

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.