Vind jouw wandelcoach…

Mariza Bosch

Mariza L&D | Apeldoorn

Gespecialiseerd in wandelcoaching bij stress, burn-out, loopbaan- en opvoedvraagstukken.

Schoenen aan op weg naar vooruitgang.

We kennen allemaal wel een situatie waarin we stress ervaren. Opvoedstress, keuzestress, loopbaanstress, privé-werkbalansstress, stress om grenzen te stellen, stress omdat je het even niet meer weet of kan.. Wanneer stress over langere tijd aanhoudt, spreken we van ongezonde stress. Na van alles geprobeerd te hebben, besef je dat doorgaan op eenzelfde manier, weer zal leiden tot dat zelfde ongewenste resultaat.

Hoe je verder kan komen? Daar kan ik je bij helpen.
Wandelend verkennen we de huidige situatie, formuleren we de gewenste situatie en zetten we stappen richting jouw gewenste resultaat. We werken met concrete oefeningen waarin ervarend onderzoek centraal staat. Zo krijg je een helder beeld van de situatie en de richting die je op wil. Samen stemmen we de invulling af, bepalen we het wandelgebied en benutten we de natuurlijke omgeving als interactieve praktijkruimte.

Laten we kennis maken
Ik ben pedagoog met een specialisatie in coachen, begeleiden en wandelen. Als (wandel)coach heb ik brede ervaring binnen uiteenlopende werkomgevingen: overheid, onderwijs, kinderopvang, de groene wereld en bedrijfsleven. Ook als je nog twijfelt of ik de juiste coach voor jou ben, hoor ik graag van je. Laten we vrijblijvend kennismaken, dan komen we er samen achter.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Mariza Bosch
Mariza L&D

Apeldoorn

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.