Vind jouw wandelcoach…

Marijke Mooij

Mooij Werk | Haarlem

Coaching in de natuur voor vrouwen die op zoek zijn naar inspirerende relaties, contact met hun lichaam, plezier en zingeving, conflictvaardigheden en een prettige balans.

Coaching is als een wind die je in beweging brengt. Wat is waardevol voor jou? Ik stimuleer je om obstakels uit de weg te ruimen en onbekende wegen in te slaan, zodat jij de juiste keuzes maakt en tevreden bent met je nieuwe aanpak. De bouwstenen van mijn werkwijze komen uit co-active coaching, conflict coaching en wandelcoaching. De principes van mindfulness en geweldloze communicatie zijn een belangrijke leidraad.

De horizon van je verbeelding verleggen

Individueel coachingstraject van 6-10 wandelsessies van 1 ½ uur voor wie verandering wil. Veel vrouwen zijn geneigd om altijd maar door te gaan, vooral tijdens ingrijpende gebeurtenissen. Negatieve signalen worden verdrongen. Spanningen lopen hoog op. Verandering vraagt om bewust zijn en bewust doen of het nu gaat om je grenzen te bepalen of omgaan met ontslag. Met specifieke opdrachten ontdek je verrassende perspectieven voor een andere aanpak en krijg je nieuwe energie.

Conflict of contact?

Conflicten zijn normaal in ons leven, maar wel onplezierig. Het wordt al snel een energieslurper. Wat is jouw trigger voor een conflict? Welke manieren om te reageren heb jij paraat om in verbinding te komen met de ander? Greep krijgen op je eigen gedrag en communicatie om bewust sturing te geven aan reacties in je relaties.

Hoge bomen vangen veel wind

Als leidinggevende heb je behoefte aan een persoon waarbij je in vertrouwen kan reflecteren op leiderschap en bedrijfsontwikkelingen. Ik houd je een spiegel voor en ben je klankbord. De stilte in de natuur ontsluierd vele geluiden. Je ontdekt jouw overtuigingen, levenswijsheid en wat jij kan inzetten. Je hebt handvatten voor toekomstige situaties.

Samen op pad voor samenwerking, kennisuitwisseling en herstel

Groepswandelcoaching is bijzonder. Ideeën en ervaringen uitwisselen met teamgenoten of lotgenoten is een krachtig middel om wederzijds vertrouwen te versterken. Het is een inspirerende methode voor zowel professionals als vrijwilligers. Om de week coach ik als vrijwilliger een groepje (ex) kankerpatiënten dat zich zo gesteund voelt in het herstelproces.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Marijke Mooij
Mooij Werk

Wandellocatie Nationaal Park Kennemerland
Haarlem

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.