Vind jouw wandelcoach…

Marije de Groot

Groot in HR | Amsterdam

Specialisatie = een positieve werkbeleving! Dus: werkplezier en energie, zingeving en uitdaging, terugkeer na ziekte, zelfvertrouwen en weerbaarheid, constructieve feedback en communicatie.

Energieke coach met oplossingsgerichte aanpak die concrete stappen met je zet

Met mensen werken, daar krijg ik energie van. Niet voor niets is Human Resources mijn vakgebied geworden. In 2015 heb ik coaching daaraan toegevoegd. Nu ben ik 3 coachopleidingen verder, heb ik meer dan 7 jaar praktijkervaring, sta ik bij de Nobco geregistreerd als professioneel coach en ben ik misschien wel jouw wandelcoach!

Ik begeleid werknemers en leidinggevenden die hun situatie willen verbeteren

In een werkomgeving maak je ontzettend veel mee. Je vindt er zingeving in wat je doet, leert nieuwe dingen over je vak, werkt (en feest) samen met collega’s, hebt contact met klanten, lost problemen op, etc. Maar wat doe je als het niet zo lekker loopt? Als je merkt dat je te lang in een probleemsituatie zit en/of je problemen worden groter in plaats van kleiner, dan loop je snel vast. Klachten als burn-out / stress / te hoge werkdruk / verstoorde werk-privé balans liggen dan snel op de loer.

Het zetje krijgen om weer in beweging te komen

Ik help je uit je bubbel te komen, weer lange termijn te gaan denken en de regie terug te pakken:

  • van lastig gesprek naar constructieve feedback
  • van altijd moe naar energie voor leuke dingen
  • van geen tijd naar ruimte voor jezelf/anderen
  • van onzekerheid naar vertrouwen in je keuzes
  • van frustratie naar plezier in je werk

Dit typeert mij en mijn stijl

  • Helder krijgen wat je precies wil
  • Onderzoeken wat je tegenhoudt
  • Echte stappen zetten in je situatie
  • Blijvende, positieve verandering

Elke sessie kijk ik wat past om met jou op te pakken. Dat geeft variatie en maatwerk. Je ontmoet mij in een persoonlijk gesprek in de natuur of op een fijne, ruime locatie. Warmte, een open mind, nuchterheid, humor, een beetje avontuur, een onbevooroordeeld luisterend oor en persoonlijke aandacht is wat je in contact met mij vindt.

Kom kosteloos kennismaken

Aarzel niet > stuur me een berichtje als je vastzit, het levert minimaal een mooie wandeling op!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Marije de Groot
Groot in HR

Praktijk Vondelpark & Nieuwmarkt
Amsterdam

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.