Vind jouw wandelcoach…

Marieke Broekhuis

Eff’n Heanig An | Hezingen

Gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die last hebben van stress of misschien zelfs wel tegen een burn-out aanlopen omdat het leven niet (meer) past. En die op zoek zijn naar nieuwe energie en het vinden van hun eigen pad.

Wandelen, de natuur en een goed gesprek zorgen ervoor dat je stappen zet.

Wat fijn dat je mijn profiel bezoekt bij wandelcoach.nl. Mag ik ervan uitgaan dat je van wandelen en natuur houdt? Dat is mooi! Want beiden helpen je om te vertragen en ruimte te maken voor je gedachten en je gevoel. En om inspiratie op te doen. Voeg hier goede gesprekken aan toe en je gaat ook echt stappen zetten.

Dit heb ik zelf ook ervaren. Begin 2023 liep ik de Camino Portugese, een pelgrimstocht van ruim 600 kilometer van Lissabon naar Santiago de Compostella. Ik was herstellende van een burn-out en gestopt met het werk dat ik jaren had gedaan. Vastbesloten om een nieuw pad in te slaan. Het werd wandelcoachen. Hierin komt het werken met mensen en mijn passie voor natuur samen.

Meer leven zoals jij

Wil jij eigenlijk wel iets veranderen in je leven? Omdat de dingen die je doet niet (meer) goed passen? Maar durf je niet? Of denk je dat dat niet kan?

Vaak zijn het je eigen stemmetjes, en de gevoelens die hierbij horen, die jou op je plek houden. Ik mag niet zeuren. Van hard werken is nog nooit iemand doodgegaan. Het is niet goed genoeg. Ik moet het zelf doen. Ik ben niet belangrijk. Als ik voor mijzelf kies dan laat ik anderen in de steek. enzovoorts.

En als je maar lang genoeg “sterk” blijft en doorgaat Is de kans groot dat je last krijgt van stress of misschien zelfs wel een burn-out. Een goede reden dus om er iets aan te gaan doen!

De natuur als model

Bij het coachen gebruik ik de natuur als model. Want de natuur vertraagt, verlost, vertrouwt en verleidt. In zes wandelingen stappen we samen naar jouw nieuwe pad. Wil je weten hoe? Op mijn website vind je hierover meer informatie. En natuurlijk kan je me ook bellen, mailen of appen. Ik vertel je er graag over!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Marieke Broekhuis
Eff’n Heanig An

Höllweg 3
7662 PN Hezingen

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.