Vind jouw wandelcoach…

Marianne Verberne

MarverAssist | Alkmaar

Wil je graag de natuur in maar komt het er steeds niet van? Ik coach je graag van binnen naar buiten zodat jij de kracht van een groene omgeving kan ervaren.

Beweging en verblijven in het groen zijn erg gezond, je lichaam is gebaat bij voldoende beweging en door in de natuur te verblijven kan je meer ontspannen en het versterkt je immuunsysteem. Misschien komt het er niet van om regelmatig de natuur in te trekken door een drukke baan en/of gezin maar het kan ook zijn dat het zetten van de eerste stap niet lukt en de wens om meer te gaan wandelen blijft knagen.

Wil je graag met regelmaat een wandeling maken in de natuur om te ontspannen en/of inspiratie op te doen en vind je het fijn om daarbij begeleid te worden dan wil ik je als wandelcoach en natuurgids graag helpen.

Activiteiten:

Ik bied de volgende individuele wandelactiviteiten aan:

  • Ik laat je de kracht van het groen ervaren door je kennis te laten maken met verschillende wandelgebieden in de omgeving van Alkmaar. Samen gaan we kijken hoe je het wandelen onderdeel kunt maken van je dagelijks leven.
  • Gaat er iets niet zoals je graag zou willen en wil je graag gecoached worden om dat te veranderen, dan kan ik je wellicht helpen als wandelcoach. Het wandelen in de natuur maakt dat je helderder na kan denken en meer inspiratie krijgt. Als wandelcoach kan ik helpen dat proces te versnellen door het stellen van vragen.

Interesse in een wandeling?

Mijn website is nog in de maak, ben je geinteresseerd in een van de activiteiten of heb je vragen stuur mij dan een e-mail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Marianne Verberne
MarverAssist

Alkmaar

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.