Vind jouw wandelcoach…

Marian Lubbers

Eigenspoor | Culemborg

Voor een ontspannend en effectief wandelprogramma bij stress of burnout, voor een inspirerende ontdekkingstocht naar je natuurlijke talent in je werk en voor meer plezier in je leven ook als je niet meer werkt.

Ik ben Marian, ervaren wandelcoach in Rivierenland. Mijn bedrijf heet Eigenspoor omdat ik het zo fijn vind je op weg te helpen bij het vinden van jouw eigen pad in je werk en leven. Een pad dat je ontspannen kunt lopen, een pad van genieten waarbij je regelmatig stilstaat bij jezelf.

Ik bied drie heerlijke en effectieve wandelprogramma’s waarin ik individueel met je op pad ga of in een groep.

Last van stress? Leer hoe je kunt ontspannen en genieten

Loop je maar te rennen en kom je nauwelijks aan jezelf toe? Leer dan hoe je kunt ontspannen met al je zintuigen, hoe je kunt vertragen en uit je hoofd gaat en bij je gevoel komt. En hoe dit gevoel je rust geeft en energie om te doen wat jij wilt en waar je blij van wordt.

Loop je vast in je werk? Geef jezelf dan de ruimte om te ontdekken wat echt bij je past

Een pad dat avontuurlijk kan zijn als je even niet weet hoe je verder wilt met je werk. Je komt dichter bij jezelf om met jouw talent aan de slag te gaan. Dat geeft helderheid en keuzevrijheid om met plezier te doen wat jij wilt.

Bijna met pensioen en wat ga je dan doen?

Misschien ben je al bijna klaar met werken of net gestopt en vraag je je af hoe je zonder werk kunt genieten. Je mist je collega’s en de vanzelfsprekendheid dat je ergens wordt verwacht. Dat geeft je vrijheid maar hoe geef je daar invulling aan? Hoe kun je genieten en van betekenis zijn met al je waarden die je in huis hebt? Dat is leuk om samen uit te vogelen met anderen in dezelfde situatie tijdens de pensioentocht waarbij je in 3 dagen een mooi traject met jezelf en anderen aflegt.

Waar ik blij van word?

Ik ben graag buiten en in beweging en verwonder me iedere keer weer hoe mooi de natuur is. Ik ben nieuwsgierig en ontdek graag wat jou beweegt. Ik ga met plezier met je naar buiten om jouw eigen spoor te vinden. Ga je mee? Je vindt concrete info op mijn website.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Marian Lubbers
Eigenspoor

Rosalie Lovelingpad 13
4103 VD Culemborg

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.