Vind jouw wandelcoach…

Maike van den Berg

Moodtruck | Den Haag

Ik gids de ziel die zich niet thuis voelt bij zichzelf en geen idee meer heeft wat echt belangrijk is in dit ene kostbare leven. Ik kom met mijn mobiele kantoor op locatie in de natuur om jouw authentieke krachtbronnen te bevrijden van de dikke laag stof die deze bedekt. Zodat jij geworteld en bevlogen je levenspad kunt vervolgen.

Authentieke mensen herken je zó. Ze zijn enthousiast en aanstekelijk in de vreugde die ze verspreiden, ze weten precies waarmee ze bezig zijn en volgen de stroom van het leven.

Voel jij dat je niet meer geheel in lijn leeft met dat wat echt belangrijk is voor jou? Bestaan de zaken waar jij ‘ja’ tegen zegt veelal uit vulling in plaats van vervulling? Heb je het gevoel dat, wat je ook doet, je altijd wel iets of iemand teleurstelt?

Komt diep van binnen regelmatig de vraag voorbij ‘wie ben ík nu eigenlijk’?

Verlang jij ernaar:

  • je op je gemak te voelen, aanwezig te zijn bij jezelf en afgestemd te zijn op je eigen verlangens en behoeften?
  • in staat te zijn vol overgave lief te hebben?
  • je verbonden te voelen met jezelf en toegang te hebben tot je intuïtie, creativiteit en speelsheid?
  • een gevoel van mogelijkheden en opties te ervaren ook wanneer zaken anders lopen dan verwacht?
  • je te kunnen verwonderen en je verbonden te voelen met je ervaringen?
  • precies te weten wat jouw leven richting en vervulling geeft zodat jij jouw ene kostbare leven in deze vorm authentiek kunt vormgeven?

Dan heb ik goed nieuws voor je.

Als Archeoloog van de ziel houd ik me bezig met het oorspronkelijke, het authentieke deel van jou. We graven de door jou verloren aangeboren krachtbronnen op, leggen ze voorzichtig bloot en koppelen deze aan perspectief.

Je zult jezelf ont-moeten, het antwoord vinden op de vraag wat jouw leven richting en vervulling geeft en de stappen weten te zetten die hiermee in lijn zijn. Zodat jij geworteld en bevlogen je levensreis kunt vervolgen.

Weet je welkom voor een innerlijk avontuur met mij.

Maike,
Archeoloog van de ziel

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Maike van den Berg
MoodTruck

Hemsterhuisstraat 220
2513 RG Den Haag

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.