Vind jouw wandelcoach…

Madelon Noordover

Het Buitengesprek – wandelcoaching | Wassenaar

Voor volwassenen en jongeren die het lastig vinden hun grenzen aan te geven of te bewaken.

Vind jij het lastig om je eigen grenzen aan te geven? Of laat je anderen daar makkelijk over heen gaan? Heb je het gevoel dat anderen jouw dag bepalen en mis je de controle? Zeg jij vaak ‘ja’ terwijl je eigenlijk ‘nee’ bedoelt?

Wat kan helpen

Een coachtraject. Ik noem het een cadeautje voor jezelf. Ik help jou om te ontdekken waar jouw grenzen liggen, wat je kunt doen om die te bewaken en hoe je beter naar je gevoel leert luisteren (en dat stemmetje in je hoofd wat stiller te krijgen). Dat doe ik door met je te gaan wandelen. Zo kunnen we letterlijk en figuurlijk stilstaan bij wat voor jou belangrijk is en hoe je daar aandacht aan kunt geven.

Mijn coachtrajecten kunnen je helpen om weer orde te krijgen in je leven. Zodat je met een goed gevoel je werk achterlaat, waar je de volgende dag weer mee verder kunt. Voel je stress? Ik help je graag met het vinden van jouw grenzen, zodat je voorkomt dat het erger wordt en je op een goede manier met die stress kunt omgaan. En om te voorkomen dat het erger wordt.

Hoofd leegmaken

Daarnaast bied ik ook het Buitengesprek: een wandeling waarin jij tegen mij kunt aanpraten en ik jou help om orde in je hoofd te creëren. Misschien komt daar een coachtraject uit, misschien ook niet.

Meer weten? Kijk vooral ook op mijn website voor meer informatie en ervaringen van anderen.

Wandel je mee?

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Madelon Noordover
Het Buitengesprek

Wassenaar

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.