Vind jouw wandelcoach…

Lysbeth Anne Beels, Wageningen

Mercuria | Wageningen

Gespecialiseerd in burnout en stressklachten, meer zicht krijgen op jezelf, keuzes maken die bij je passen, veranderingsprocessen doormaken, perspectief en zin hervinden.

Als psycholoog, coach, en liefhebster van de natuur begeleid ik mensen tijdens wandelingen buiten bij het vraagstuk waar ze mee zitten. Geregeld zijn het mensen met burnout of stressklachten, maar ook andere thematieken kunnen aanleiding zijn voor een wandelcoachtraject. Bijvoorbeeld het meer inzicht willen krijgen in terugkerende patronen, keuzevragen, of het zoeken naar meer plezier, voldoening of betekenis in werk en leven. Ook om een fase van verandering in je leven op een natuurlijke manier door te maken, kan een wandelcoachingstraject erg fijn zijn.

Zoals uit veel onderzoek is gebleken, en veel mensen al langer hebben ervaren, is bewegen en zijn in een natuurlijke omgeving heel gezond voor ons. Lichaam en geest knappen ervan op, de stemming en conditie verbeteren, en vaak krijgen we nieuwe ideeën of inspiratie en kunnen we lastige situaties in een ander perspectief zien.

In wandelcoaching ga je de natuur en haar heilzame effecten op je lichaam en geest op concreet ervaren, op zo’n manier dat je dat daarna ook zelf kunt inbedden in je leven. Met gerichte oefeningen, die je verbeelding aanspreken en een appèl doen op kanten van jezelf die mogelijk in je dagelijks leven soms minder aan bod komen, kom je verrassend snel tot belangrijke inzichten over de vraag of situatie waar je mee zit, op een manier die beklijft en aanzet tot verandering, gericht op je wens of verlangen. En wijzen de stappen die je dan in je leven kunt maken, zich eigenlijk vanzelf.

Een intake voor een wandelcoachingstraject, naar wens telefonisch of buiten, is gratis. Je kunt dan kennismaken met mij, vragen stellen die je hebt, en als je wil iets ervaren van wandelcoaching buiten.

Mocht je daarna besluiten een wandelcoachtraject met mij te willen doen, dan spreken we, afhankelijk van je vraag en situatie, een aantal wandelingen af. Soms is een enkele wandeling voor dat moment voldoende. Vaak is een traject van zes tot acht keer het meest aangewezen.

De wandelingen vinden in principe plaats in of nabij Wageningen. Mocht dat niet kunnen, dan overleggen we over andere mogelijkheden.

Wil je meer weten? Wim Huijser interviewde me over wandelcoaching, op de Grebbeberg voor het magazine Landidee. Je leest het hier.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Lysbeth Anne Beels
Mercuria

Wageningen

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.