Vind jouw wandelcoach…

Lucienne Vossen

Lucienne Vossen Wandelcoach| Strijen

Gespecialiseerd in wandelcoaching voor vrouwen die zichzelf voorbij lopen en voor iedereen die de weg naar herstel wil bewandelen bij stress, overspannenheid en burnout.
‘Naar meer rust en balans’.

Heb je het gevoel dat je alle ballen hoog moet houden, maar merk je steeds vaker dat het niet meer lukt? Ervaar je klachten als vermoeidheid, slecht slapen, snel geprikkeld, hoofdpijn, huilbuien?

Het kan zijn dat je meer van jezelf vergt dan goed voor je is. Maar hoe draai je dat weer om? Hoe kun je meer rust en balans creëren voor jezelf?

In verschillende wandelprogramma’s help ik jou op weg naar meer rust en balans. Wandelend in de natuur merk je dat je hoofd tot rust komt en leer ik jou waar je energie zit en hoe je je bron van energie altijd kan aanboren.

Wandelen voor vrouwen die zichzelf voorbij lopen

Dit traject is er speciaal voor jou als je dit herkent: Je leven is druk en hectisch: gezin, partner, werk, vrienden en misschien wel je ouders, vragen je aandacht. Wie zorgt er dan voor jou?

Balans vinden is keuzes maken en juist dát is wat veel vrouwen moeilijk vinden. Je wil niemand teleurstellen en jezelf al helemaal niet. Maar misschien kun je ook leren om je eigen behoeftes hierin aan te geven, zodat je met meer energie voor de ander kan zorgen én voor jezelf.

Wandelen bij stress

Dit wandelprogramma is er voor jou als je merkt dat je geen rust meer ervaart en vermoeidheid hebt die niet meer weggaat, je snel geprikkeld bent en je het overzicht aan het verliezen bent. In deze fase herstel je niet goed meer van stresspieken.

In dit traject leer ik jou hoe je weer naar je rust-modus kunt overschakelen, zodat je gaat herstellen van de stresspieken. De natuur is hier helpend bij en daar maak ik tijdens de wandelingen gebruik van.

Wandelen bij burnout

Dit is een traject voor iedereen die in een burnout zit en op weg wil naar herstel. Voor de weg uit een burnout is de natuur een echt medicijn. Ik leer jou tijdens de wandelingen hoe je meer energie krijgt, wat je kan doen om terugval te voorkomen en hoe je weer met plezier aan het werk kan.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Lucienne Vossen
Lucienne Vossen Wandelcoach

Fruitgaard 6
3291 JB Strijen

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.