Vind jouw wandelcoach…

Louise Lindeboom

Lindeboom Wandelcoach | Arnhem

Gespecialiseerd in: het voorkomen van een burn-out en begeleiding naar herstel van chronische stressklachten door coaching in de natuur.

Als wandelcoach begeleid ik mensen met chronische stressklachten en (beginnende) burn-out naar duurzaam herstel en stevigheid. Zij hervinden hun energie en levenslust. Eigenheid en talenten komen tot bloei. De natuur is hierbij een grote inspiratiebron en wordt bewust ingezet. De combinatie van natuur en wandelend in gesprek gaan, is kernachtig en helend. In de natuur zijn heeft een positief effect op je fysiek en mentaal welbevinden. Ik heb dit persoonlijk en jarenlang in mijn werkend leven met kinderen, (jong)volwassenen, moeders en ouderen ervaren. Buiten op adem komen en werken aan je binnenste. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging.

Wandelcoaching kan de duur van ziekteverzuim verkorten en erger voorkomen. Coaching in de natuur werkt ondersteunend en toekomstgericht naast een hulpverleningstraject bij een therapeut of psycholoog.

Dromen en spelen

In de natuur mag je dromen tussen bomen. Je verlangen ontdekken. Je gaat van de gebaande paden af op avontuur naar plekken waar het spannend is en plezierig. Ervaren wie je bent en de vertaalslag maken van hoofd naar weer voelen. Op een speelse en creatieve manier creëer je beweeglijkheid in moeten versus willen. Je verlangen wordt concreet in het zetten van stapjes naar jouw doel. Er verandert echt iets!

Stevig in je schoenen

Is een wandelcoachtraject waarin je letterlijk bodem onder je voeten krijgt. Herstellend van een burn-out leer je goed voor jezelf te zorgen. Je herkent je grenzen en kan ze in werk/levens situaties stellen op een manier die bij jou past. Je gaat je lekker in je vel voelen en kijkt milder naar jezelf. Je maakt  ( nieuwe ) keuzes die passen bij jouw talenten, kwaliteiten en ambities. Stevig en trouw aan jezelf.

Regie over je leven

Stap voor stap krijg je grip op wat voor jou belangrijk is. Ontdek je je rode draad en thema’s die bij jou horen. Je laat los wat knelt en schept zelf nieuwe mogelijkheden voor een gelukkiger leven. Ik loop een tijdje met je op en laat je op enig moment los om je eigen route te lopen. Vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Louise Lindeboom
Lindeboom Wandelcoach

Boulevard Heuvelink 80
6828 KS Arnhem

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.

Deze Wandelcoach heeft de Register Wandelcoach Opleiding van Het Coach Bureau gevolgd

Gediplomeerd Register Wandelcoach®
Deze wandelcoach is opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.