Vind jouw wandelcoach…

Lotty Rothuizen

De burn-out voorbij | Breda

De Burn-out voorbij is voor ondernemers die zichzelf keihard zijn tegengekomen én zichzelf opnieuw willen ontdekken. Voor ondernemers die willen leven en ondernemen met rust, zelfvertrouwen en plezier.

Ben jij ondernemer en heb je een burn-out? Of zit je er helemaal doorheen en wil je niet verder afglijden? Dan is coaching geen luxe maar een noodzakelijke investering!

De impact van een burn-out is voor een ondernemer veel groter dan voor iemand die in loondienst is. Geen bedrijfsarts, geen probleemanalyse, geen plan van aanpak, geen evaluaties en geen loondoorbetaling.

Er bestaat geen short cut naar herstel maar de hypotheek moet wél betaald worden. Nóg meer stress. Dat is dan ook één van de belangrijkste redenen waarom ondernemers weer te vroeg aan de slag gaan.

Kantelpunt

Een burn-out is een kantelpunt in jouw leven. Je kijkt terug en realiseert je dat jouw leven een optelsom is van de keuzes die je zelf hebt gemaakt. Het kan behoorlijk confronterend zijn als je ontdekt dat je niet jouw leven leidt, maar een sociaal verantwoorde versie, aangepast aan de normen die anderen (of jijzelf) je hebben opgelegd.

Wat is gebeurd, kun je niet meer veranderen. Waar je wel invloed op hebt, zijn de keuzes die je nu maakt. Je kunt nu beginnen met het vormgeven van je toekomst.

Van binnen naar buiten

Leer je binnenwereld kennen, je verlangens, je angsten, je weerstand en je drijfveren. Leer leven van binnen naar buiten, in plaats van andersom.

Creativiteit

De natuur is de beste plek om je open te stellen voor andere mogelijkheden. Creatief denken vergroot je perspectief en geeft een andere richting in je denken en doen. Denken in mogelijkheden maakt je wereld mooier.

Nieuwsgierigheid

Een nieuwsgierige houding brengt je verder. Jij hebt vragen? Ik ook! Soms kritisch en confronterend, dan weer liefdevol en vol begrip.

Jouw uitdaging

Jouw uitdaging wordt: niet langer doen wat anderen van je verwachten en doen ‘zoals het hoort’.
Maar jezelf en jouw behoeftes centraal stellen in de keuzes die je maakt.

De draad weer oppakken, in kleine stapjes weer aan het werk gaan (re-integreren dus). Ik ben ervan overtuigd dat re-integreren heel leuk kan zijn, als je jezelf de tijd en ruimte gunt. Een periode die je veel inzichten oplevert over jezelf.

Hoe wil jij dat jouw leven eruitziet?

Stel je voor dat je uitgerust bent en jij je weer energiek voelt. Dat je weer gedreven en enthousiast kunt bezigzijn met de dingen waar jij goed in bent. Dat je zinvolle dingen doet en bewust kunt genieten van wat je onderneemt. Door jouw verlangens te onderzoeken en naar je behoeftes te luisteren, zal je voldoening en innerlijke rust ervaren. Het gaat er niet om dat het nu in één keer ‘goed’ moet, het gaat erom dat je goed voelt zodat je dicht bij jezelf kunt blijven.

Ga je nu wéér alles zelf doen?

Als dappere ondernemer ben je wellicht gewend om je handen uit de mouwen te steken en aan te pakken. Volhouden, doorzetten en… die kant ga je niet meer op!

Je moet het wél zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen.

Herstellen, re-integreren en opbloeien kost tijd. Een proces waar je hulp bij kunt gebruiken. Iemand die naar je luistert en die je een spiegel voorhoudt. Iemand die wéét wat ondernemen is en begrijpt dat zelfstandigheid en onafhankelijkheid belangrijk voor je zijn. Een ervaringsdeskundige* die je niet bij het handje neemt maar je aanmoedigt of afremt als dat nodig is. Iemand die je in vertrouwen kunt nemen en die een langere periode met je meeloopt.

It could be me. Mijn naam is Lotty.

*Meer dan 30 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer, dubbele burn-out survivor én weer 100% lekker aan het werk op een hele andere manier 🌺

Kies je voor coaching bij De burn-out voorbij?

Dan kies je voor jezelf.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Lotty Rothuizen
De burn-out voorbij

Padakker 36
4824 SR Breda

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.