Vind jouw wandelcoach…

Lineke Gitsis – van Essen

Step Well wandelcoaching | Geldermalsen

Gespecialiseerd in: Wandelcoaching met hart voor de professional in de zorg. Heb jij last van stress en onzekerheid in een bepaald gebied in je leven? Ik beweeg jou naar rust, ruimte en perspectief.

Jij bent werkzaam als professional in de zorg, met een hart voor mensen.

Je hebt een verantwoordelijke functie en zorgt goed voor je cliënten, medewerkers en collega’s. In die verantwoordelijkheid heb jij je hoofd erbij te houden. Ook als er zaken spelen in je werkzame of privé leven waar je last van hebt, die je stress opleveren en onzekerheid. Die knellen, waarin je dreigt vast te lopen.

Herken je dit?

  • Je besteed tijd aan je werk, je gezin en familie, vrienden en huishouden en vraagt je soms af waar de momenten zijn gebleven die echt voor jou zijn
  • Hoe doen mensen dat, die verschillende ballen hoog houden? Jij ploetert door met een alsmaar korter wordend lontje
  • Dat korte lontje is merkbaar voor je directe omgeving. Er ontstaat wrijving, je bent snel geïrriteerd en kunt minder goed tegen prikkels.
  • Je vergeet dingen en moet je best doen echt scherp te blijven, wat je niet van jezelf herkent
  • Het lukt je niet goed meer om echt te genieten van dingen zoals je dit eerder wel kon
  • Je hoofd is druk, je bent moe en als je al vroeg in je bed ligt wordt je nog niet echt uitgerust wakker.

Wat ik jou kan bieden

Ik neem je mee de buitenlucht en natuur in waarbij ik je al wandelend coach. Zo stap jij uit je omgeving en letterlijk even weg van je zorgen en stress. Ik gebruik de natuur en de omgeving waarin we wandelen voor het creëren van nieuwe inzichten, gedachtes en perspectief.

Ik ontmoet je graag voor een gratis proefwandeling waarin we kennis met elkaar maken en jouw vraag en wens bespreken. Je merkt dan hoe ik coach en wat een wandelcoachtraject je zou kunnen brengen.

Over mij

Hi, ik ben Lineke. Ik werk zelf in de zorg als recovery verpleegkundige, opleider en verzorg met een team Peersupport aan collega’s die een ingrijpende gebeurtenis of incident hebben meegemaakt. Ik krijg energie van coachen, vind het heerlijk om buiten te zijn, vond de wandelcoachopleiding en dat paste precies. Ik hoefde niet lang na te denken over wie ik wil coachen; de professional in de zorg!

De afdelingsmanager die tegen een burn-out aan zit, de verpleegkundige wiens rol/functie anders wordt binnen het team en die daar stress van heeft. De secretaresse die haar werkplezier kwijt is, de arts die tegen privé problemen aanloopt welke net de laatste druppel zijn die de emmer doet overlopen. De thuiszorgmedewerker met zorgen binnen het gezin. Al die mooie mensen die werkzaam zijn in de zorg, in welke functie dan ook.

Naast dat ik hart heb voor de zorg heb ik ook hart voor de professional in de zorg. Ik zie jou en help je graag verder naar een stuk rust, ruimte en perspectief.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.
Wandelcoach Lineke Gitsis – van Essen Geldermalsen

Lineke Gitsis – van Essen
Step Well wandelcoaching

Lingedijk 127
4191VD Geldermalsen

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.