Vind jouw wandelcoach…

Liesbeth Saerens

Walk & Talk Wandelcoaching en -therapie | Leuven, België

Gespecialiseerd in het omgaan met stress en overspanning, behandeling bij burn-out, hooggevoeligheid en perfectionisme. Individuele begeleidingen, supervisie en training.

Ben je door alle verplichtingen en verwachtingen jezelf kwijt geraakt? Je weet niet meer wie je bent, wat je nu eigenlijk wil in het leven en hoe je dat kunt bereiken?

Ik ga samen met jou op weg. Op zoek naar je innerlijke kompas, en welke richting dat uitwijst. We vinden hoe je stappen in die richting kan zetten, over obstakels op de weg heen.

We doen dat heel letterlijk: door samen te gaan wandelen. Op die manier komt er meer rust en ruimte in je hoofd, krijg je terug een beter overzicht en word je geïnspireerd door wat we onderweg tegenkomen. Er komt dus ook in je leven van alles in beweging.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Liesbeth Saerens
Walk & Talk Wandelcoaching en -therapie

3000 Leuven België

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.