Vind jouw wandelcoach…

Lien Arnold

OpstapmetLien | Den Bosch

Gespecialiseerd als wandelcoach in systemisch coachen en rouw- en verliesbegeleiding.

Voor wie?

Heb je last van onverklaarbare vermoeidheid, zit je niet lekker in je vel? Wil je inzicht in waarom bepaalde patronen iedere keer terug keren in je leven?
Dan begeleid ik je graag op jouw ontdekkingsreis. De wandelcoachgesprekken helpen je meer helderheid en structuur te krijgen in jouw gedachten en helpen je bewuster te worden waarom je reageert zoals je reageert.

Systemisch coachen

Ieder mens maakt onderdeel uit van verschillende systemen. Allereerst het gezin van herkomst, jouw familiesysteem. De rol die jij binnen dat systeem vervult, of hebt vervuld, is van belang voor hoe jij handelt, reageert op allerhande situaties. Als je meer zicht krijgt op en bewust wordt van wie je bent en waarom je handelt/reageert zoals je dat doet, dan creëer je de mogelijkheid om bewuste keuzes te maken in jouw manier van handelen/reageren.

Samen op stap

Zowel beweging als het groen van de natuur bieden rust en hebben een stressverlagend en herstellend effect. Ik bied jou alle ruimte. Jouw vraag staat centraal. De uiteindelijke oplossing is immers in jouzelf aanwezig. Ik luister met aandacht naar jouw verhaal en help je om antwoorden te vinden en concrete stappen te zetten naar verandering.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Lien Arnold
OpstapmetLien

Wuyvenhaerd 65
5221 RD Den Bosch

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.