Vind jouw wandelcoach…

Laetitia Hartman

Groeituin | Amsterdam

Ik coach co-assistenten en arts-assistenten die struggelen met werk-privébalans, faalangst en keuzestress. Ik heb affiniteit met deze doelgroep door mijn achtergrond als huisarts en mijn parttime docentenbaan in de studie geneeskunde van het Vumc.

Is iedereen enthousiast over je geneeskundestudie of artsenbaan behalve jij?

Sleep jij jezelf je bed uit om naar de collegezaal of het ziekenhuis te gaan? Ben je aan het eind van de dag gesloopt en kom je tot niets? Ben je ontevreden over je werk-privébalans? Mag je van jezelf geen fouten maken en moet je alles goed doen? Twijfel je aan de keuzes die je eerder hebt gemaakt en vraag je je af of je op het goede pad zit? Speel je met de gedachte om het roer om te gooien, maar ben je bang voor alle reacties uit de omgeving?

Volg mijn Wandelcoachtraject en vindt rust, vertrouwen en je weet welk pad je in wilt slaan!

  • Mijn Wandelcoachtraject bestaat uit een vrijblijvende en gratis intakewandeling, gevolgd door vier coachwandelingen van 1.5 tot 2 uur door het Amsterdamse Bos.
  • De natuur heeft een rustgevende en ontspannende werking en tijdens het lopen gaat het praten vanzelf en krijg je alles makkelijker op een rijtje.
  • Ik luister aandachtig en zonder oordeel. Mijn vragen en oefeningen geven jou inzicht in jouw patronen, energiegevers/energienemers, drijfveren, sterke punten en waarden. In het gesprek neem ik de leiding waar nodig en ik verlies jouw doel niet uit het oog.
  • Tussen de coachwandelingen in ga je aan de slag met de door jou geformuleerde acties.
  • Gedurende het traject wordt je rustiger en groeit je vertrouwen en kom jij erachter welk pad je in wilt slaan.

Over mij als Wandelcoach in Amsterdam

Mijn naam is Laetitia Hartman en sinds 2017 ben ik Wandelcoach in Amsterdam (Amsterdamse Bos). In 2015 gooide ik het roer rigoureus om. Als huisarts werd ik gewaardeerd en veel mensen waren onder de indruk van mijn werk en leven. Alleen ik… ik was niet gelukkig. Ik sleepte me de spreekuren door en had in mijn vrije tijd nauwelijks meer energie voor mijn hobby’s en gezin. Nu krijg ik veel energie van het wandelcoachen en het lesgeven. Het is ook een verademing om te merken dat het leven door is gegaan sinds ik zelf een ander pad ben ingeslagen. Mijn vertrouwen is gegroeid en ik geniet weer van het leven.

In januari t/m juni 2017 volgde ik de Wandelcoach Opleiding en in januari t/m juni 2018 volgde ik de Opleiding tot Register Wandelcoach. Vanaf september 2020 ben ik één van de trainers in de Wandelcoach Opleiding.

Loop je vast in je geneeskundestudie of arts-assistentenbaan? Neem dan gerust contact met mij op en ik wandel met je mee!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.
Wandelcoach Laetitia Hartman Amsterdam

Laetitia Hartman
Groeituin

Westlandgracht 179 III
1059 TK Amsterdam

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.

Deze Wandelcoach heeft de Register Wandelcoach Opleiding van Het Coach Bureau gevolgd

Gediplomeerd Register Wandelcoach®
Deze wandelcoach is opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.