Vind jouw wandelcoach…

Kristin Aerts

Promeni wandelcoaching | Deurne (Antwerpen)

Ik help jou als ondernemer of bedrijfsleider al wandelend naar meer evenwicht en verbinding, zodat jij én je bedrijf kunnen bloeien.

Herken je jezelf in één van deze situaties?

Je bent een gepassioneerd ondernemer of bedrijfsleider en vindt je professionele succes en persoonlijke evenwicht even belangrijk, maar…
… je krijgt je werk maar moeilijk georganiseerd of gedelegeerd?
… je bevindt je in een stressvolle familiale situatie?
… je voelt je onder een verlammende financiële druk staan?
… je hebt nood aan wat frisse lucht en ruimte in deze beklemmende tijden?

Dan sta je niet alleen!

Ik ben immers niet anders dan jij! Ik maak(te) gelijkaardige uitdagingen door en houd zelf als bedrijfsleider, ondernemer, echtgenote, mama, dochter en vriendin ook altijd heel veel ballen in de lucht.

Wandelcoaching ontdekte ik op zoek naar een manier om op een ‘zachtere’ wijze mijn medewerkers bij digitaal leerbedrijf TinQwise te kunnen coachen. Weg uit de kantooromgeving, in beweging en met de natuur als inspirerende setting. Zelf plukte ik minstens evenveel vruchten van dat coachend wandelen voor mijn persoonlijke groei als bedrijfsleider.

Zo rijpte het idee om een specifiek wandelcoaching aanbod te ontwikkelen voor professionals zoals ik, altijd op zoek naar het juiste evenwicht. Evenwicht tussen passie voor het vak en de harde cijferrealiteit. Evenwicht tussen werk en thuis. Evenwicht tussen zorgen voor de anderen en zorgen voor jezelf. Evenwicht tussen offline en online.

Dit heb ik jou te bieden:

… ik sta jou graag 1-op-1 bij in jouw persoonlijke groei- en bloei-uitdaging.
Op basis van een intakegesprek bekijken we samen welke stappen we samen gaan zetten. Frequentie en locatie van de wandelsessies, eventuele tussentijdse begeleiding vanop afstand, alles is bespreekbaar.

… ik verbind graag mensen zoals jij en ik in een inspirerend wandelcoaching-groepsprogramma. Samen sterker!
Een wandelcoaching programma zonder ‘geitenwollensokken’-imago, een verfrissende ontdekkingstocht gedurende 18 weken met gelijkgestemden, leren van en met elkaar, met ondersteuning van een toffe digitale app en tussentijdse begeleiding en verrassingen.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Kristin Aerts
Promeni wandelcoaching

Ruggeveldlaan 12
B-2100 Deurne (Antwerpen)

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.