Vind jouw wandelcoach…

Kim van der Klis

Nature Moves | Arnhem

HSP Buitencoach. Leer beter omgaan met je hoog gevoeligheid, je grenzen aan te geven en goed voor jezelf te zorgen. Zodat je meer in balans komt en meer kunt genieten in je leven.

Ben jij hoogsensitief en worstel je met alle dagelijkse prikkels? Ben je ’s avonds vaak (over)vermoeid, pieker je veel, heb je regelmatig slaapproblemen, krijg je het al benauwd aan het begin van de dag wetende wat je allemaal moet doen? Ga je vaak over je eigen grenzen heen maar heb je geen idee hoe dat te veranderen? Als je heel eerlijk bent naar jezelf leef je continue in de overleef modus en ben je alleen nog maar bezig met het afvinken van je lange to-do lijstjes. Je bent de hele dag aan het ‘moeten’ en hebt nauwelijks tijd voor jezelf. Je wilt het wel anders maar vraagt je af: “Hoe dan?”

Hallo! Ik ben Kim en ik help je graag om beter om te leren gaan met je prachtige hoog gevoeligheid.

Ik coach (hoog) gevoelige vrouwen met een druk leven en vele verantwoordelijkheden zoals (eigen) werk, huishouden, vrienden en sommige een gezin met kinderen. Ik kan je helpen de sparkle weer terug te vinden in je dagelijkse leven. Samen kijken we hoe je je hoog gevoeligheid als kwaliteit in plaats van als last kunt gaan ervaren. Ik leer je om beter voor jezelf te zorgen, tijd voor jezelf te creëren om je batterij weer op te laden. En…… heel belangrijk….. om je grenzen aan te geven waar nodig. Ik kijk samen met jou wat er wél mogelijk is in jouw volle agenda met kleine concrete en haalbare stapjes. Ik geloof namelijk heilig in kaizen – de kracht van de kleine stappen.

Hierdoor ga je weer lekkerder in je vel zitten, ben je meer in balans en ervaar je meer ontspanning en plezier in je leven. Je maakt de stap van overleven naar genieten van het leven.

Ik ben opgeleid tot wandelcoach en natuurcoach. Dat betekent dat ik mijn coachgesprekken wandelend op een mooie plek in de natuur houd, doorgaans in de buurt van Arnhem/De Veluwe. Het bos is mijn ‘natuurlijke coachruimte’ en biedt van zichzelf al veel rust en ruimte in je hoofd voor jou als HSP-er. Voordat ik als zelfstandige begon, werkte ik jarenlang bij Staatsbosbeheer. De natuur is altijd al de plek geweest waar ik me thuis voel, waar ik tot rust kom, waar ik op kan laden. En nu als coach is het de plek waar ik het liefste werk.

Mail me gerust voor een GRATIS en vrijblijvend kennismakingswandeling of voor meer informatie.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Kim van der Klis
Nature Moves

Arnhem

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.