Vind jouw wandelcoach…

Karin Kolt

koltcoaching | Koedijk

Gericht op het ontdekken van je kwaliteiten en talenten, hoe deze in te zetten om af te rekenen met angsten en twijfels zodat er weer ruimte ontstaat voor zelfvertrouwen en compassie (zowel privé als op het werk).

Herken je dit?

Grenzen aangeven is voor iedereen lastig, ook voor vrouwen waarbij het lijkt alsof ze alles onder controle hebben. Door de kiezen op elkaar te zetten klaar je toch weer die volgende klus, hierbij cijfer je jezelf regelmatig weg. Vaak gaat dit met gepaard gevoelens van schuld, schaamte of teleurstelling. Diep in je hart wil je zo eigenlijk niet verder, maar hoe kom je uit die spiraal en laat je compassie weer toe?

Logisch dat je worstelt.

We worden de hele dag door beïnvloed door onze omgeving en sociale media. Het “moeten” heeft de overhand en het “willen” sukkelt daar de hele tijd achteraan. Jezelf niet echt een moment gunnend om van de kleine dingen om je heen te genieten.

Je bent absoluut niet de enige die hoge verwachtingen heeft van zichzelf en moeite heeft om deze los te laten. Of dat nu op je werk is of thuis. Waarschijnlijk kan je zelfcompassie wel een boost gebruiken. Zin in een wandeling en een goed gesprek?

Gun jezelf coaching!

Als wandelcoach neem ik je mee de natuur in en gaan we in gesprek. Aan de hand van oefeningen ontdek je hoe de natuur helpt, reflecteert, accepteert en niet oordeelt. We gaan samen kijken hoe en welke stappen jij kunt zetten zodat er meer ruimte ontstaat voor mildheid en acceptatie naar jezelf toe. Je bent immers goed zoals je bent!

Met een lach aan de slag!

Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam in het onderwijs en weet ik hoe het voelt om met torenhoge druk om te moeten gaan. Sinds 2017 coach ik (startende) leerkrachten. Gedreven mensen die allemaal onder druk staan om te presteren. Aan de hand van wandelcoachen begeleid ik ook vrouwen die stress en burn-out gerelateerde klachten hebben. Doel hierbij is het hervinden van plezier in je werk, zowel binnen als buiten het onderwijs.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Karin Kolt
koltcoaching

Koedijk

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.