Vind jouw wandelcoach…

Karin Brouwer

Genoeg van Teveel | Utrecht

Genoeg van Teveel? Teveel ‘to do’s’, stapels papieren en nog meer te ‘moeten’ ? Kom je niet meer toe aan wat je werkelijk belangrijk vindt of heb je last van uitstelgedrag?

Even stilstaan

In de 1e wandeling gaan we ‘Even stilstaan’, waardoor je gaat ontdekken wat werkelijk belangrijk is in het NU. Je leert prioriteiten stellen en gaat keuzes maken. Aan de hand van een aantal oefeningen ga je daar al de 1e stap in zetten. Na afloop drinken we wat in de Veldkeuken en zul je merken dat je met meer ‘rust en ruimte’ naar huis gaat.

Rust en ruimte

In de 2e en 3e wandeling bouwen we hierop voort en leer je beter je grenzen te stellen. Je gaat dingen ‘opruimen’ en krijgt weer overzicht en daardoor ‘rust en ruimte’.

In de laatste wandeling kijken we terug en vooral vooruit om ervoor te zorgen dat het resultaat bestendigt: hoe je je grenzen en prioriteiten blijft stellen, meer rust en ruimte ervaart en te genieten van de dingen die je wel doet!

De wandelingen hebben een frequentie van eens in de 3 à 4 weken.

Mijn cliënten zeggen:

– ”Karin is iemand die mij, zonder oordeel,  behoorlijk in beweging heeft gekregen en me heeft laten inzien dat uit mijn pijnlijkste dieptepunten mijn grootste krachten zijn gegroeid.
In dit veranderingsproces maakte zij subtiel gebruik van bepaalde uitdrukkingen waardoor ik in mijn kwaliteiten betere keuzes ben gaan maken en grenzen stel. Nu creëer ik meer rust, ruimte en tijd voor mezelf en belangrijke anderen.”
– “Ik vond het niet makkelijk om uit te breken en mijn zekerheden los te laten. En toch is dat precies wat in het coachingstraject met Karin gelukt is…..Binnen dat speelveld zijn we aan de slag gegaan, waarbij de natuurlijke omgeving als vanzelf een stimulator bleek om de te zetten stappen ook concreet, en daarmee overzichtelijk, te maken. Karin creëert met haar bedachtzame begeleiding rust en overzicht.”

– “Karin is iemand die goed in staat is jou in je waarde en in je ruimte te laten. Haar samenvattingen en doorvragen helpen je  om je dilemma ook daadwerkelijk bij de kraag te vatten. Voor mij waren het heilzame wandelingen.
Ik heb genoten van de wandelingen omdat de combinatie van Karin en het wandelen in de natuur me echt rust en ruimte heeft gebracht en ervoor zorgde dat ik de tijd nam om stil te staan en na te denken. De beelden die ik meekreeg tijdens de wandelingen staan me nog steeds bij en helpen me ook om zowel terug te kijken als vooruit te denken.”

Rust en ruimte in huis en hoofd: ook op de werkplek

Al ruim 15 jaar werk ik als professional organizer en sinds 2015 combineer ik dit met wandelcoaching.
In het Wandelcoachtraject Plus is de 3e ‘wandeling’ aan huis of op kantoor.
In plaats van een wandeling van anderhalf uur, gaan we een dagdeel (4 uur) concreet aan de slag. We gaan overzicht creëren in je papieren met als doel een (aanzet tot) opgeruimd bureau! Je zult kennis maken met mijn jarenlange expertise als professional organizer.

[www.structuuraanbrengen.nl / MRPO en lid NBPO]

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Karin Brouwer
Genoeg van Teveel

Plompetorengracht 10
3512 CC Utrecht

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.