Vind jouw wandelcoach…

Karen Janssen

DrieKa wandelcoaching | Rosmalen

Gespecialiseerd wandelcoach in onderwijs en opgroeien. In een omgeving waar ontwikkelen en opgroeien centraal staan, coach ik docenten, teams, onderwijsondersteunend personeel en thuis de opgroeiende jongere en ouder.

DrieKacoaching: Kwaliteiten, Kracht en Kansen

In beweging neem ik je mee je kwaliteiten te herkennen en vanuit kracht nieuwe kansen te zien. Vooral wandelend in de natuur laat ik je inzichten krijgen. Je vindt kansen en mogelijkheden waar eerst blokkades en problemen waren. Je komt verder, je versterkt met meer energie.

Slaat de roeping en passie voor onderwijs om naar vermoeidheid en zorgen?

Hoe kan het dat hetgeen waar je passie voor had nu plezier in de weg staat? De balans is zoek en kan doorslaan naar het negatieve: de ooit bevlogen docent is nu beperkt in het vinden van creatieve oplossingen. In het onderwijs ervaren veel docenten werkdruk. Het onderwijs is niet langer alleen lesgeven en opvoeden. De vele taken die bij het werk als docent komen kijken en de constant veranderende maatschappij kunnen leiden tot energielekken. Onderweg, in beweging neem ik je mee op zoek naar waar je kwaliteiten liggen. Waar haal je kracht uit en wat geeft je energie? Wandelend krijg je inzichten en zie je nieuwe kansen.

En als opgroeien in het gezin even niet lekker loopt?

Sociale druk, afleiders, veel online zijn, het constant moeten / of willen presteren zijn mogelijke oorzaken van energielekken bij jongeren. Het risico van burn-out bij jongeren neemt de laatste jaren toe. En dat in een fase waar in onderwijs en ontwikkeling iets van de jongere wordt verwacht. Hoe vind je hierbij de juiste balans en aansluiting? Ook dan wandelen we samen naar inzichten. En andere fysieke uitdagingen of werkvormen die aansluiten bij de vraag en beleving van de jongere kunnen inzichten geven in waar meer plezier en ontspanning ligt om verder te groeien. De jongere voelt zich veerkrachtiger en lekkerder in zijn vel.
Ook de ouder kan in een bepaalde fase van de opgroeiende kinderen onzekerheid ervaren of zich overvraagd voelen. Hoe blijf je overeind terwijl je balancerend alle ballen hooghoudt? In een wandeling gaan we op zoek naar kwaliteiten die problemen om kunnen buigen in kansen en je met fitheid verder kunt gaan.

Nieuw: richting in onderwijs voor individu en teams

Ik sta met twee voeten in onderwijs. Mijn ervaring als docent, leerlingbegeleider, onderwijsadviseur, trainer en coach gebruik ik om individuen en teams in een wandeling richting te geven bij vraagstukken en ontwikkelingsprocessen. Want hoe mooi en effectief is het om wandelend richting te krijgen hoe het onderwijs, zowel in de klas als op organisatorisch school niveau, met meer resultaat vorm te geven. Buiten in de natuur help ik je met creativiteit naar andere mogelijkheden te kijken.

“In beweging kom je verder!”

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Karen Janssen
DrieKa wandelcoaching

Tielekeshoeven 135
5242 KH Rosmalen

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.