Vind jouw wandelcoach…

Joyce Himbrecht

Wandelcoaching Joyce | Dordrecht

Nu je loopbaan beëindigd is heb je eindelijk vrije tijd. Maar je voelt je helemaal niet happy. Je hebt last van ‘er niet meer bij te horen’ en je voelt je alleen. Je kunt er niet van genieten. Stop dan, ga er niet in mee. Wandel met mij voor een onbezorgde vrije tijd, zonder druk en hectiek en mét verbinding. Stap met plezier je nieuwe levensfase in. Voorlopig zijn mijn wandelcoachtrajecten zonder kosten!

Het overkomt je!

Afscheid van je werk, zo radicaal en ongewoon. Ineens is dé datum daar, maar zo snel al en je verdringt het. Je denkt er is nog tijd genoeg. Maar de realiteit is anders: mensen stoppen met werken, veelal goedschiks, maar soms ook kwaadschiks. De deur sluit achter je rug en je hoeft morgen niet meer te komen. Daar sta je dan! Wat nu na zoveel jaar die noeste arbeid, de contacten met collega’s, het loopje naar koffieautomaat? Wat nu? Je overziet de aankomende periode in je leven niet!

De natuur in en wandelen maar!

De natuur en ik begeleiden je naar een nieuwe status van onbezorgde vrije tijd, zonder druk en vooral zonder stress. We grijpen elementen in de natuur aan om zodoende nieuwe energie te krijgen voor allerlei leuke dingen, anders dan werk. De natuur maakt je krachtig en stilaan word je sterker om onverwachte minder leuke zaken het hoofd te bieden.

Verleg je grenzen!

Door een evenwichtig programma, gebruik makend van oefeningen waarbij aandacht is voor lichaam en geest kom je tot nieuwe inzichten hoe te werk gaan, in je vrije tijd! Perspectief en inspiratie voor creativiteit, andere aandacht en interesses, kortom je volgende levensfase gaat er anders en zeker niet saai uitzien.

Opleiding

Door de gedegen praktische en theoretische opleiding van Het Coach Bureau worden dilemma’s bespreekbaar gemaakt en onderkend waardoor ik oplossingsgericht wandelend kan coachen. Daar heb jij straks profijt van!!
Wil je een wandelcoachtraject ervaren? Dat kan! Vooralsnog geheel gratis! Woon je in de buurt van Dordrecht, neem dan gerust contact op: 06 52468355 of bekijk mijn website: Himbrecht.nl. We maken dan snel een afspraak.

Tot slot!

Door het wandelcoachtraject ben je in staat om je buiten de geijkte paden te begeven en ervaar je zelf oplossingen, mede door de natuur ingegeven.
Tot ziens!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Joyce Himbrecht
Wandelcoaching Joyce

Dordrecht

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.