Vind jouw wandelcoach…

Jos Roukema

Natuurlijke Coach | Soesterberg

Gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding middels wandelcoaching. Ervaring met Burn-out, lifecoaching, loopbaanbegeleiding, re-integratie en coaching on the job.

Wie ik ben

Ik ben Jos Roukema, een oplossingsgerichte wandelcoach voor loopbaan, levensvragen en re-integratie. Mijn 15 jaar ervaring als coach zet ik in om jou verder te kunnen helpen. Naast vader van drie kinderen ook vrijwillige brandweerman in Soesterberg.

Wat ik doe

Het is mijn passie om mensen te helpen, ik sta klaar voor jou. Of dit nu als brandweerman is of als coach. Ik heb dit altijd al gehad, compassie voor diegene die het nodig heeft. Dat kan heel praktisch zijn, door mijn handen uit de mouwen te steken of door een luisterend oor te bieden.

Als coach stel ik de vragen die jou centraal zetten, door goed te luisteren naar je antwoorden kan ik je op weg helpen. Het gaat om de vraag achter de vraag is mijn ervaring. En als we daar samen de antwoorden op vinden krijg jij inzicht in hoe je het kan gaan aanpakken. En daar kan ik jou dan bij helpen, concreet en praktisch.

Samen doen we dit buiten, ontspannen wandelend in de natuur of door de rustige achterafstraatjes in de stad. Lopend, rondkijkend, gebruik makend van metaforen die we dan tegenkomen. Mijn ervaring is dat dit goed en snel helpt, in beweging!

Als je het niet meer ziet zitten..

Bijna iedereen heeft wel van die periodes in zijn leven dat hij of zij het niet meer weet of dat het gewoon even niet zo lekker gaat op je werk en thuis…

Je kent het wel, je gaat lekker op tijd naar bed maar voordat je echt slaapt ben je al weer een paar uur verder. Piekeren over jezelf, je toekomst, je werk, thuis….

Herken je dit? Ik kan je in een paar wandelingen weer rust laten ervaren en grip geven op je leven. Tijdens onze wandelingen bespreken we wat je dwars zit en onderzoeken we samen hoe hier stappen in te zetten.

Wandelen? Ja ik doe dit door met je te gaan wandelen. Al wandelend zoeken we als eerste de rust die de natuur ons biedt. Vervolgens gaan we onderzoeken wat je vraag is, ook hier maak ik gebruik van wat we tegenkomen in de natuur. Als dit duidelijk is en jij een beeld hebt bij waar je naar toe wilt maken we een stappenplan en weet jij waar je aan toe bent.

Trajecten Natuurlijke Coach

Los (wandel)gesprek 1,5 uur 

Een wandelcoach gesprek in rustige inspirerende omgeving. Samen doen we een tot rustwandeling als basis van deze wandeling. Vervolgens onderzoeken we wat je vraag is en kies ik een (aantal) oefening(en) om hier verder met jou naar te kijken. We doen dit in een mooie bosrijke omgeving en maken gebruik van de rust en de natuurlijke elementen. Resultaat van deze wandeling is dat je meer rust hebt ervaren en een eerste inzicht hebt gekregen.

Wandeltraject, stap voor stap uit je dip   

In drie wandelingen gaan we terug naar een basis van rust. Door zicht te krijgen waar je op vastloopt ga je ook leren hoe hier verbetering in te krijgen. Je leert in basis hoe je zelf ook de rust kan opzoeken en weer zicht krijgt op positieve doelen.

Wandelloopbaantraject, wandel naar oplossingen

In een zestal wandelingen onderzoeken we wat je vraag is en wat je nodig hebt om een stap verder te komen in je loopbaan. Samen wandelen we naar de vervolgstap in jouw carrière. Tijdens deze wandelingen doen we een aantal oefeningen in de natuur die jou helpen zicht te krijgen op je en loopbaan. Vanuit daar gaan we kijken welke basis voor jou de juiste is en hoe je daar verder in kan groeien, op naar plezier in je werk en leven.

Alle trajecten zijn inclusief drankje op locatie.

Wil je van je wandeling een kort verslag per keer? Dat kan, vraag naar de mogelijkheden.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Jos Roukema
Natuurlijke Coach

Veldmaarschalk Montgomeryweg 15
3769 BG Soesterberg

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.