Vind jouw wandelcoach…

Jeroen Tiel Groenestege

Jegroen advies | Apeldoorn

Gespecialiseerd in coaching van leerkrachten. Opleiden van wandelcoaches in meer doen met de natuur.

Juf of meester?

Je staat voor de klas en het draait niet lekker. Je hebt het gevoel achter de feiten aan te lopen.

Waar heb je nu zo’n stress van?

Hoe krijg je weer plezier in mijn vak als leerkracht?

Je hebt het gevoel dat je vastloopt.

Voor de klas staan is zwaar maar geeft tegelijkertijd enorm veel voldoening. Ongemerkt kan de stress toenemen en je weet niet precies de oorzaak. Graag zou je willen weten wat je humeur zo beïnvloedt. Waar is vrolijke onbezorgde leerkracht gebleven? Na elke vakantie lijkt de stress sneller op te komen.

Samen gaan we op zoek naar waar je passie in het onderwijs ligt en wat je stress oplevert. De stress factoren pakken we aan. Hoe neem je ze zelf weg. Wat kan je doen om je werkplezier te vergroten? Hoe kan je je taken op school aanpassen?
In 3 tot 6 wandelingen door de stille natuur praten we met elkaar. We gaan op zoek naar associaties en doen oefeningen die je kunnen helpen greep te krijgen op jouw situatie.

Voor wandelcoaches

Je bent op zoek naar verdieping in je coaching?

Je bent nieuwsgierig naar metaforen uit de natuur?

Graag zou je de natuur willen gebruiken in je coaching?

Je wilt meer weten van de natuur op jouw route?

Iets vertellen over de boom die je coachee heeft uitgekozen. Wat is het karakter, hoe weert het zich tegen weersinvloeden. Aan welke dieren biedt het een leefplek. Hoe weert de coachee zich? Wie laat de coachee toe. Een stobbe, jaren geleden gezaagd. Nu vol nieuw leven. Wat ziet de coachee voor een overeenkomsten? Zo maar twee voorbeelden om dingen uit de natuur te betrekken en gebruiken bij je coaching.
In workshops open ik je ogen en zie je wat je met de natuur in je coaching kan doen. Of ik loop met je mee op jouw route en ga je voor. Welke mogelijkheden zie ik ter plekke en wat zou jij er mee kunnen?

Alles wat ik vertel komt in een naslagwerkje dat je na afloop toegestuurd krijgt.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Jeroen Tiel Groenestege
Jegroen advies

Apeldoorn

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.