Vind jouw wandelcoach…

Jacqueline Hamerslag-Horbach

La Ceiba | Vlaardingen

Gespecialiseerd in wandelcoach-trajecten gericht op meer energie en balans in werk of in het persoonlijke leven. Daarnaast geef ik ook groepswandelingen met een specifiek thema, gericht op ontspanning en (persoonlijke) groei.

Hallo, mijn naam is Jacqueline. Ik ben 40 jaar en woon met mijn gezin in Vlaardingen aan het prachtige natuurgebied van de Broekpolder. Ik sta midden in het leven en weet daarom als geen ander hoe groot de uitdaging is om alle ballen in de lucht te houden en hoe snel je jezelf in alle hectiek voorbij kan lopen. Door regelmatig de natuur in te trekken blijf ik verbonden met mijzelf en maak ik de juiste keuzes op mijn levenspad. Als je meer over mij wilt weten nodig ik je uit om mijn website te bezoeken.

Wandelcoaching

Ik werk graag met mensen en heb daarom altijd in de zorg- en welzijnssector gewerkt. Daarnaast ervaar ik iedere keer als ik in de natuur ben, of dat nu alleen is, met mijn kinderen of coachés, het positieve en herstellende effect van de natuur. En zo gek is dat niet want wandelen in een natuurlijke omgeving reduceert stress en brengt lichaam en geest tot rust, blijkt ook uit diverse onderzoeken. Er ontstaat op een dieper niveau ruimte voor nieuwe inzichten, gevoelens en de authentieke wensen. Het zou gewoon jammer zijn om de natuur niet in te zetten bij het begeleiden van mensen! Om die reden ben ik naast mijn vaste werk als gedragsconsulent, in 2019 met succes mijn eigen wandelcoachpraktijk La Ceiba gestart.

Met wandelcoaching kan ik je helpen weer dichterbij jezelf te komen, zodat je gaat voelen en bepalen wat goed voor je is of welke richting je op wilt in je leven. Ik leer je luisteren naar je lichaam zodat je ook in de toekomst de signalen herkent die je krijgt wanneer je te veel afdwaalt van jouw pad. De natuur zal tijdens het gesprek worden ingezet om jou nieuwe inzichten en oplossingen te geven over jouw vraagstuk.

Ik maak gebruik van de resultaten van het oplossingsgericht coachen, mindfulness en Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Door mijn verpleegkundige achtergrond en mijn interesse in biohacking, kan ik desgewenst ook adviezen geven over het verbeteren van je fysieke gezondheid en energieniveau.

Aanbod en diensten

La Ceiba biedt verschillende diensten die gericht zijn op het reduceren van stress, het verbeteren van de balans en het energieniveau. Je kunt kiezen voor individuele coaching of coaching in een groep. Ook kunnen bedrijven of organisaties wandelingen op maat aanvragen. Kijk voor mogelijkheden en meer informatie op mijn website.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Jacqueline Hamerslag-Horbach
La Ceiba

Johanna Naberkade 40
3137 TN Vlaardingen

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.