Vind jouw wandelcoach…

Ivon Hensen

coach-iv | Voorschoten

Gespecialiseerd in onderwijs & mind-set op het gebied van energie management, keuzes maken en zelfzorg. Met een uitstapje naar dealen met een functiebeperking.

Hé gepassioneerde docent,

Laat jij de buitenwereld een energiek persoon zien die goed voor anderen zorgt en elke uitdaging oppakt. Wat jij alleen voelt, is dat het eigenlijk allemaal teveel is en steeds meer energie gaat kosten, ten koste gaat van je eigen rust, je gezin en je sociale leven. Eigenlijk kan het niet langer zo maar ja, je moet toch door!

Herken jij dit:

  • Je twijfelt steeds of je het wel goed doet. Doe ik het goed op mijn werk? Ben ik goed genoeg voor mijn leerlingen en collega’s? Doe ik het thuis wel goed voor mijn partner en kinderen? Deze gedachten blijven door je hoofd malen en zorgen ervoor dat je regelmatig slecht slaapt.
  • Je hebt een plan gemaakt voor aankomende week en alles staat er in! Thuis, werk, me time, tijd met vrienden. Waterdicht plan! Alleen op één dag loop alles anders en schiet het moment voor jezelf er natuurlijk alweer bij in. Je weet wel dat het belangrijk is, denkt nog ‘dat haal ik later deze week wel in’ maar op zondag concludeer je dat het deze week weer niet is gelukt goed voor jezelf te zorgen. Volgende week een nieuwe poging?
  • Je hebt het gevoel dat je constant overal achteraan rent en het maar niet onder controle krijgt. Het is ook veel: lesgeven, taak uren uitvieren, toetsen voorbereiden, werkgroepjes, vergadering, lunchpakketjes maken, eigen kinderen naar school, de zwemles en dan ook nog dat huishouden.
  • Je moet echt bijkomen in het weekend! Het liefste even op de bank met een kop thee maar daar is dan vaak weer geen tijd voor.

Dan is het NU tijd voor actie, beweeg de benen om de mindset te trainen!


Dit is typisch Ivon:

  • What you see is what you get, ik hou niet van maskers en mooie praatjes. Dus dat betekent dat ik altijd eerlijk ben, ook als het om een harde boodschap gaat.
  • Ik denk graag out of the box, speels, creatief en kleur af en toe buiten de lijntjes. Zoals mijn praktijk, “de natuur”. Als coach werk ik buiten!
  • Ik sta met twee voeten op de grond, ben een nuchter persoon Zodat het zweverig wordt haag ik af.
  • Ik ervaar graag nieuwe dingen door ze gewoon te doen. Dus sta nergens raar van te kijken als je met mij op pad bent daar neem ik je graag bij mee, samen komen we verder.
  • Ik combineer enthousiasme met doorzettingsvermogen, om boven water te krijgen waar jij goed in bent en wat er wel is.
De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Ivon Hensen
coach-iv

Voorschoten

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.