Vind jouw wandelcoach…

Iris Smit

Praktijk Saya – Wandelcoaching en Psychologie | Groningen

Voor uiteenlopende mentale klachten en vraagstukken, zoals (faal)angst, weinig zelfvertrouwen, existentiële vragen, burn-out, hoogsensitiviteit of werkgerelateerde problemen.

Als Psycholoog en Wandelcoach is het mijn doel om jou te helpen (weer) vertrouwen te vinden in jezelf. En jou je unieke kracht te laten ervaren. Jouw talenten zijn voor mij het uitgangspunt. Ik kijk met een open en positieve blik naar waar jij hulp bij kunt gebruiken.

Je kunt bij mij terecht met uiteenlopende mentale klachten en vraagstukken, zoals (faal)angst, weinig zelfvertrouwen, existentiële vragen, burn-out, hoogsensitiviteit of werkgerelateerde problemen.

De sessies doen we wandelend in de natuur van de omgeving Groningen. Aan de hand van psychologische gespreksvoering en (wandel)coaching krijg jij inzicht in jouw gedachten, gevoelens en gedrag. Door te bewegen en in de natuur te zijn, ontstaat er verbinding, helderheid en ontspanning. En komen de antwoorden vaak vanzelf…

Kom jij jouw eigen wijsheid ontdekken?

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Iris Smit
Praktijk Saya – Wandelcoaching en Psychologie

Groningen

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.