Vind jouw wandelcoach…

Ingrid Hulscher

Ingrid Hulscher Wandel & Vitaliteitscoach | Wilp

Gespecialiseerd in resultaatgerichte wandelcoaching voor mensen die kanker hebben (gehad) en /of herstellende zijn van kanker. Als ervaringsdeskundige kan ik jou ondersteunen en begeleiden naar meer balans. Daarnaast voor mensen (ook voor jongeren) die hoog gevoelig zijn en van hun klacht hun kracht willen maken.

Specialisme

Mijn specialisme is, om je met Wandelcoaching en Natuurcoaching te helpen je eigen kracht, kwaliteiten, humor en plezier in het leven te (her-)ontdekken. Een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen ontwikkelen.

Traject bij en na kanker

Leven met en/of na kanker, hoe doe je dat? Je ziet vaak dat als de behandelingen afgelopen zijn dat je dan in een gat valt. Er is zoveel gebeurd dat je niet zomaar je leven weer kan oppakken. Of je gaat juist als een malle weer verder en dan loop je op een later moment vast. Je voelt je niet lekker in je vel, terwijl iedereen om je heen zegt: Fijn dat je er weer bent! Vaak ben je vermoeid, angstig en je bent het vertrouwen in je lichaam kwijt. Door de vermoeidheid ga je steeds over je grens en je beland in een vicieuze cirkel. Mijn specialisme is dat ik jou laat ervaren hoe de spiegeling van de natuur jou inzichten kan geven waardoor jij een stap vooruit kan zetten. Als ervaringsdeskundige kan ik jou ondersteunen en begeleiden naar meer balans.

Hoog sensitief

Accepteren wie je bent. Als je accepteert wie je bent, dan omarm je jezelf in alle lagen. Dat betekent ook acceptatie van je hoog sensitiviteit. Maar acceptatie is niet vanzelfsprekend en ook vaak lastig. Toch is het echt de eerste stap naar het ‘ja’ zeggen tegen jezelf. Om een volgende stap te nemen in je leven. Om het accepteren van je hoog sensitiviteit wat makkelijker te maken loop ik graag een stukje met jou mee zodat jij van je klacht je kracht kan maken.

Wat kan ik jou als Wandelcoach jou bieden?

Door gesprekken in de natuur gaan we al wandelend op weg om het vertrouwen in jezelf op te bouwen. We onderzoeken waar jouw natuurlijke kracht zit zodat jij weer balans vindt, zowel fysiek als emotioneel. Timemanagement in werk, privé, gezin en jezelf.  Je zal ervaren dat het acceptatieproces op gang komt. Je leert het leven weer positief omarmen waardoor je meer kan genieten. Doordat de natuur zo spiegelend is, wordt het visueel gemaakt en kan er beter een vertaalslag gemaakt worden naar jouw situatie.

Voor veel mensen is het makkelijker om te praten tijdens het wandelen. Door gelijktijdig te lopen en te praten ontstaat er meer activiteit in de mentale en emotionele processen. Verstand en gevoel worden hierdoor met elkaar verbonden.

Een wandeling brengt stilte in je hoofd, waardoor je rust krijgt om te luisteren naar jezelf om inzichten en antwoorden te krijgen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Ingrid Hulscher, ik ben wandelcoach.

Passie

Mijn passies zijn mensen en natuur. Deze passies kan ik perfect combineren met wandel coaching in de natuur. De mens en de natuur staat altijd centraal in mijn leven.

Doordat ik hoog gevoelig ben, zijn dieren en de natuur voor mij een bron van inspiratie, een uitlaatklep om te ontspannen en vooral om weer positieve energie op te laden.

Ik ben van nature een inspirator, ik houd ervan anderen te motiveren, om ook in hun kracht te gaan staan. Meer genieten van het leven en anders te kijken naar je situatie.

Je hebt licht nodig om je schaduwkant te ontdekken en accepteren. Als je je schaduwkant ontdekt hebt, kun je altijd de weg kiezen waar je het meeste licht wacht.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Ingrid Hulscher
Ingrid Hulscher Wandel & Vitaliteitscoach

H.W. Iordensweg 126B
7384 AK Wilp

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.